Biljana Dragojević
Screenshoot Youtube
Biljana Dragojević

Screenshoot Youtube

Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

"Ne znam, iskreno rečeno, ja se tu ništa ne pitam. To je lično njegovo kako će i šta će. U jednu ruku mu ona nedostaje verovatno, sigurno, a u drugu ruku je opušteniji zato što nema pritisak taj neki koji je ona previše vršila tom njenom ljubomorom i posesivnošću i to, naravno, niko ne voli, da mu neko vrši takav pritisak. Što se tiče sa te strane, vidim da se malo opustio, za srpsku Novu godinu, možda čak i previše", rekla je Biljana, a potom otkrila da joj se nije dopalo ponašanje njenog sina tokom dočeka.

David Dragojević

Screenshoot Youtube

David Dragojević , Foto: Screenshoot Youtube

"Vidim da je bilo nešto i da su ležali na krevetu, to mi je bilo malo previše, ipak je on sa Aleksandrom još uvek i u vezi su, mislim vereni. Pa mi je to malo onako bezveze da to radi tako jako, okej što su igrali tako malo prisnije, to je inače David, on voli da igra i da tako sa devojkama igra, ali nije baš morao da leži na krevetu, to mi je bilo malo bezveze", kaže Davidova majka.

Na pitanje da li između njih može da se desi nešto i da li je njen sin sada rastrzan na dve strane, Biljana je rekla:

"Verovatno mu ovako prija, i ja vidim da kaže da mu prija što zajedno pričaju, Ana drži tu neku ravnu liniju, opuštena je, nasmejana, što je njemu falilo. On je inače tako vedrog duha, Aleksandra je bila baš suprotno od onog što on želi i voli, mislim, kad su ušli, bila je suviše negativna, svađalački nastrojena, posesivna, sve ono što u principu inače, ne samo David, niko ne voli. I onda njemu sad prija što je Ana tako nasmejana, trepće, mada ja Anu iskreno rečeno... Lepa devojka i sve, ali... Nikako mi se ne dopada, ali okej ovako, ako prijaju jedno drugom, da se zezaju i provode vreme da pričaju... Ko sam ja da se pitam o tome?! Ali, ništa više ne bi trebalo da bude. Mada, sve to zavisi od njega, zatvoren prostor. Prija mu ta njena energija i što nije više zatvoren u čauri", istakla je Biljana i dodala da su Aleksandra i njena ćerka Magdalena i dalje kod nje.