AFERA "FUDBALERI" Davidova majka otkrila SKANDALOZNU tajnu Ane Korać! Poludeće!

Ovo joj se sigurno neće svideti!

Ana Korać, David Dragojević, Biljana Dragojević
Ana Korać, David Dragojević, Biljana Dragojević, Foto: Printscreen

Biljana Dragojević, majka učesnika "Zadruge" Davida Dragojevića, ne krije da nije oduševljena što je njen sin u ljubavnoj vezi sa starletom Anom Korać.

Biljana priznaje da ne bi volela da David oženi Anu, ali da ga se neće odreći šta god se desi.

"Ne daj Bože da mi Ana bude snajka, to bi za mene bio strašno. Ne bojim se da će ostati trudna, jer je ona i Janjušu pričala da hoće dete, a na kraju se ispostavilo da je sve igra. Ja se sina nikad neću odreći, čak i da mu Ana rodi dete, iako njegov izbor ne podržavam. Neću ga se odreći i zbog Aleksandre, ni zbog čega na svetu. Mislim da je Ljuba jedina srećna. Nakon onakvih uvreda s Ljubine strane on je sebi dozvolio da sada priča sa njom. Ja posmatram Ljubu i Karađorđa i vidi se da je on i dalje voli, a da ona njega mrzi. Da može, ubila bi ga. Aleksandra je bila tatina miljenica, to mi sve priča. Ljuba ju je jednom prebila, jer je videla da se ona viđa sa jednim čikom i to je rekla tati. Ljuba nikad nije volela Aleksandru, jer je ona kao dete prenosila priče i htela je da se osveti Karađorđu, pa je zato svoju ćerku gurnula u ruke Čabarkapi, njegovom najvećem neprijatelju", ispričala je Biljana za "Svet", a potom otkrila Aninu tajnu.

Biljana Dragojević
Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

"Inače, Aleksandra se njoj žali da je muva Čabarkapa, ali Ljuba joj je govorila da izmišlja. Kad je Ljuba ušla na "Farmu", a Karađorđe bio u zatvoru, Čabarkapi, koji je lep i zgodan, bilo je lako da smuva jednu klinku. To sve nije njena krivica, već krivica njene majke. Žao mi je što joj se pripisuju razni epiteti, a devojka nema nijednu mrlju. Aleksandra nije prostitutka kao Ana, već je fina devojka, a njena majka je stvorila lošu sliku o njoj. Ja sam sa tom devojkom po ceo dan i noć, ona ne ide nigde, ne zanimaju je ni izlasci, ni muškarci, ni novac. Želi samo da priča sa Davidom. On zna ko je Ana Korać, ima mnogo drugova fudbalera koji znaju sve priče o njoj i svi su šokirani njegovim izborom. Do juče je Aleksandri slao poljupce, a sada grli Anu. Mi to ne prihvatamo", jasna je Biljana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi