NIKOGA NISAM VOLEO KAO TEBE David ŽENI Anu Korać! Pomirlil se, pa se DOHVATILI UŽIVO usred emisije!

Rešio!

Ana i David
Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

Tokom prethodnih dana došlo je do žestoke svađe između Ane Korać i Davida Dragojevića i to zbog igrice. Iako je sve izgledalo kao potpuno bezazlen sukob, on je bio koban po njihovu vezu.

 

Njih dvoje su proveli nekoliko sati razdvojeni i u tišini, a čini se da je emisija "Pitanja gledalaca" doprinela da njih dvoje shvate koliko se zapravo vole i da treba da nastave svoju vezu.

- Ti ne znaš koliko te volim. Nikog nisam voleo kao tebe jesi li razumela - pričao je David Ani, grleći je strasno.

- Ja tebe više volim - uzvratila mu je Ana.

Nakon ovih reči i prvog poljupca koji je pao nakon svađe, Ana i David su se iskrali tokom emisije i otišli do spavaće sobe, a onda su nasrtali jedno na drugo i strasno se ljubili i grlili. Ana je skočila Davidu u zagrljaj, a on je opipao njenu lepo izvajanu zadnjicu.

Potom su seli na krevet, a nakon sočnih poljubaca i strasnih dodira, David je priznao Ani da će je oženiti.

- Ti si moja žena. Oženiću te odmah kad izađemo iz "Zadruge", jesi li svesna toga - ponavljao je David Ani neprestano je grleći i ljubeći.

 

Kako je zadrugarima iz suprotnih timova zabranjeno da imaju komunikaciju, a isto tako i da dvoje budu odsutni iz Bele kuće tokom emisije, a ova pravila su oboje prekršili, pa su kažnjeni nedeljnim honorarom, a tu vest je zadrugarima saopštio voditelj Milan Milošević.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi