DAVID NAPUSTIO ZADRUGU! Otišao bez Aleksandre! Preti mu ogromna NOVČANA KAZNA

Neočekivano!

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Youtube

David Dragojević je u tajnosti napustio rijaliti "Zadrugu" na nekoliko sati jer je morao da se odazove pozivu Prekršajnog suda u Novom Sadu.

Dragojević se na sudu pojavio zbog procesa koji se vodi protiv njega jer nije prijavio radnicu u restoranu čiji je vlasnik.

David je bio primoran da ispuni svoju zakonsku dužnost, pa je rijaliti napustio u pratnji obezbeđenja, a na suđenju je shvatio da ga očekuje drakonska kazna.

- Davidu je još dok je bio u "Parovima" njegov brat Dejan pretio da će ga prijaviti jer radnica u njegovom lokalu radi na crno. On se javio u program uživo i rekao da se ne ćudi ako dobije poziv na sud. Ipak, trebalo je mnogo vremena da se proces pokrene. Inspekcija je uletela u njegov restoran u Veterniku i utvrdila da radnica nema ugovor o radu. Tada je protiv Dragojevića podneta prekršajna prijava - uverava dobro obavešteni izvor i otkriva da je ubrzo nakon što se u Veterniku pročulo za Daidom prekršaj promet u njegovom lokalu znatno opao jer se saznalo da neprijavljena radnica nema ni sanitarnu knjižicu.

- Davidova radnica nije bila prijavljena i nije obavila sanitarni pregled, što znači da je David svesno mogao da naruši zdravlje ljudi angažujući osobu koja je priremala hranu, a da prethodno nije utvrđeno zdravstveno stanje. Dragojevićeve redovne mušterije su počele da zaziru od njega i njegov restoran zaobilaze u širokom luku, pa je promet u njemu znatno pao. Iako njegova majka Biljana svaki put kada se javi u progma govori da mu posao ide odlično dok je u rijalitiju - uverava izvor i konstatuje da se Davidu na teret stavlja i još nekoliko prekršaja.

- Pored toga što Davidova radnica nije imala sanitarnu knjižicu, Dragojević je i utajio porez jer toj ženi nije plaćao doprinose. Njemu sada ozbiljno preti drakonska kazna koja može iznositi i do dva miliona dinara - tvrdi izvor i ističe da David nije bio uznemiren na suđenju.

- David je tajno izveden iz "Zadruge" 17. oktobra, a kada je stigao u Prekršajni sud u Novom Sadu, nije se preterano uznemirio zbog spora koji se vodi protiv njega. Pokušao je da se opravda da je bio u Americi kada je radnica zaposlena u njegovom restoranu, međutim, izvlačenje mu nije pomoglo jer je neminovno da će morati da plati veliki ceh za svoj prestup - zaključio je izvor.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

Povezane vesti

 • Korisnik: goran
  13/11/2018 - 16:46
  šta je sa onih sto hiljada radnika kojima firma nije uplatila doprinose?
 • Korisnik: Tea
  13/11/2018 - 11:19
  Neka mu plati mama ionako malu Magdalenu cuva za 1.000 evra, a vole Davida! Njima Aleksandra donosi pare, placa racune i donosi popularnost zato ona onoliko place jer je ne postuju ni David ni ona njegova mama sa minjakom u sestoj deceniji! Divna neka familija, gospodja se pravi smirena a to nema veze sa zivotom!
  • Honey money @Tea
   13/11/2018 - 16:20
   Majka u minjaku, a brat namestio bratu. Šta paRe naprave. Bolje da su sladoled na ulici prodavali, a karakter sačuvali!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi