Aleksandra Subotić
Printscreen Youtube
Aleksandra Subotić

Printscreen Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Youtube

Dragojević se na sudu pojavio zbog procesa koji se vodi protiv njega jer nije prijavio radnicu u restoranu čiji je vlasnik.

David je bio primoran da ispuni svoju zakonsku dužnost, pa je rijaliti napustio u pratnji obezbeđenja, a na suđenju je shvatio da ga očekuje drakonska kazna.

Pročitajte još:

- Davidova radnica nije bila prijavljena i nije obavila sanitarni pregled, što znači da je David svesno mogao da naruši zdravlje ljudi angažujući osobu koja je priremala hranu, a da prethodno nije utvrđeno zdravstveno stanje. Dragojevićeve redovne mušterije su počele da zaziru od njega i njegov restoran zaobilaze u širokom luku, pa je promet u njemu znatno pao. Iako njegova majka Biljana svaki put kada se javi u progma govori da mu posao ide odlično dok je u rijalitiju - uverava izvor i konstatuje da se Davidu na teret stavlja i još nekoliko prekršaja.

- David je tajno izveden iz "Zadruge" 17. oktobra, a kada je stigao u Prekršajni sud u Novom Sadu, nije se preterano uznemirio zbog spora koji se vodi protiv njega. Pokušao je da se opravda da je bio u Americi kada je radnica zaposlena u njegovom restoranu, međutim, izvlačenje mu nije pomoglo jer je neminovno da će morati da plati veliki ceh za svoj prestup - zaključio je izvor.

Komentari (3)

Tea

13.11.2018 11:19

Neka mu plati mama ionako malu Magdalenu cuva za 1.000 evra, a vole Davida! Njima Aleksandra donosi pare, placa racune i donosi popularnost zato ona onoliko place jer je ne postuju ni David ni ona njegova mama sa minjakom u sestoj deceniji! Divna neka familija, gospodja se pravi smirena a to nema veze sa zivotom!

Honey money

13.11.2018 16:20

@Tea - Majka u minjaku, a brat namestio bratu. Šta paRe naprave. Bolje da su sladoled na ulici prodavali, a karakter sačuvali!!!!

goran

13.11.2018 16:46

šta je sa onih sto hiljada radnika kojima firma nije uplatila doprinose?