David Dragojević
Screenshoot
David Dragojević

Screenshoot

David Dragojević , Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

- Šta ja ovo radim, ja više ne znam gde sam. Da li sam juče radio nešto pogrešno - govorio je David dok je plakao.

- Slušaj me dobro, nemoj tako da padaš, znaš kako smo svi srećni kako si se ponašao do sad. Ništa ne radiš pogrešno, nemoj sebe kidati. Ja sve vidim, nemoj da padaš. Ona se ljuti bezveze. Kaži joj da sam je pozdravila i da prestane da se ljuti zbog gluposti. Treba da pričaš, nemoj da ćutiš. Ova "gov*ara" (misleći na Ljubu Pantović) što je ušla svašta laže i priča - rekla mu je mama.

David Dragojević

Screenshoot

David Dragojević , Foto: Screenshoot

- Ona mnogo greši što tako misli, kaži joj da se oraspoloži i da se smeje. Da se dotera i da se sredi malo, ja ne znam šta joj fali. Što se tiče tebe ti nemaš nijednu grešku. Jedino što ne treba je da se tako napijaš. Mi smo se svi smejali kad si se napio i šalio sa ostalim zadrugarkama, ali ona to ne razume. Ja sam htela i sa njom da pričam... Vi treba da idete zajedno, jedno drugo branite, znate zašto ste ušli. Kakav je to pad odjednom? Beba je super, prenesi joj da ne brine. I još nešto, svoje tajne nemoj da pričaš nikome, sa svima budi na distanci, jer ne poznaješ te ljude i ne znaš da li su ti prijatelji - pričala mu je mama.

David Dragojević

Screenshoot

David Dragojević , Foto: Screenshoot

David joj se zahvalio na svemu, a razgovor se potom prekinuo. Nakon toga je otišao u pab, sve vreme je plakao, a Aleksandra ga je tešila.

 

Komentari (1)

Ciro

01.12.2018 14:03

Jadno dete. Pati za majkom.