Aleksandra Subotić
Screenshoot Youtube
Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Još jedan od glavnih sukoba u toku sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", bio je između bivših ljubavnika Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

 

Aleks je otkrila da je Dragojević u toku njihove veze bio nasilan i da je imala modrice od njega.

- Ti jesi nasilan i ti jesi nasilnik. David je mene i te kako znao da šutira i gazi. Imala sam masnice i podlive ovde, ali i te kako postoje snimci. Moje žene su to pratile. Što se tiče Davida i njegovih pretnji, ovde ne može da bude nasilan. Tvoje pretnje padaju u vodu. Ti prema meni više ne možeš da budeš nasilan - rekla je Aleksandra, a on joj je odgovorio...

- Ti si najveće smeće sa kojim sam ja bio. Voliš što sam te prevario ovde pred svima. Volim što sam to uradio. Ti si najgora osoba koju sam upoznao - pričao je David, a onda su se osvrnuli na Subotićkinu ćerku.

David Dragojević

Screenshoot Youtube

David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Što se tiče mog deteta moje dete je uvek bilo dobro zbrinuto. Moje dete nikada nije bilo asocijalno. Uvek je bila druželjubiva. Ja o mom detetu uvek lepo brinem - rekla je Aleksandra.

- To dete sam ja uvek vodio u igraonicu, ona nije nikad. Ona glumi žrtvu - dodao je Dragojević, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

 

Komentari (3)

ugo

13.06.2019 11:16

ahahhaha Ova stvarno glumi zrtvu. ahahhaha Videla da se napolju vodi Stop nasilju nad zenama, pa odma udarila kako je ona toboze zrtvica. Degradira svu akciju odma!

suza

13.06.2019 11:23

mladen tuka sve redom.

Minja

13.06.2019 13:35

Zaboravili ste upravo Aleksandru Subotići. Naime, nije Davida taj koji je diskvalifikovan zbog fizičkog nasilja, već upravo Subotićka koja je pesnicom u glavu udarili Minu i znog toga izbačena. Mi nemamo amneziju, a ona je o ična vucibatina koja prav8 neke veštačke face, užas za gledati.