Dalila i Aleksandra
printscreen
Dalila i Aleksandra

printscreen

Dalila i Aleksandra, Foto: printscreen

Nakon što je završena druga sezona rijalitija Zadruga, David Dragojević i njegova devojka Ana Korać sve više vremena provode sa njegovim bratom Dejanom Dragojevićem i ženom Dalilom Dragojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, braća su se pomirila nakon završetka Zadruge 2 i sada se trude da što više vremena provode zajedno, kako bi nadoknadili ono što su propustili.

Na Instagram profilima svakodnevno Dalila, Ana, Dejan i David objavljuju zajedničke fotografije.

Ana Korać, David, Dalila, Dejan

Printscreen Instagram/david__dra

Ana Korać, David, Dalila, Dejan, Foto: Printscreen Instagram/david__dra

Međutim, jednom prilikom kada su na Dalilinom profilu osvanuli negativni komentari upućeni Aleksandri Subotić, ona je napisala:

- Svi loši komentari vezani za Aleksandru Subotić biće obrisani, a ako se posle brisanja pojavi opet loš komentar - osoba će biti blokirana! Na mom profilu niko neće biti ispljuvan! Hvala.

Dalila i Subotićka

printscreen

Dalila i Subotićka, Foto: printscreen

Na Instagramu je juče Dalilina objava podigla na noge sve fanove. Naime, ona je podelila fotografiju dve karte iz bioskopa.

Ovo ne bi bilo ništa čudno, da nije i Aleksandra podelila na svom profilu da gleda isti film, u istom bioskopu. Mnogi pratioci su se zapitali da li su se one zapravo sastale i kako će na to reagovati Dragojevići i Ana Korać.

Dalila i Subotićka

printscreen

Dalila i Subotićka, Foto: printscreen

 

BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku