Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Printscreen
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Često sam prisustvovala ovakvim scenama, samo je za poslednji incident kao izgovor iskoristio to što je njegova supruga Marija otišla na more, a on nije hteo, pa je u poslednjem trenutku otkazao. Bio je nervozan tog dana što je ona otišla jer je navikao da mu je ona tu za sve, malo je popio i napravio scenu kada je ugledao Miljanu, bebu i mene. Miljani je svašta radio, vikao je i na mene, gurao je garnituru na mene, a dete mi je bilo u rukama, uplašila sam se da nešto ne uradi Željku. Nije dete dužno da trpi traume, Miljana se jako uznemirila", započela je priču dadilja za "Srpski telegraf" i potom otkrila šta se godinama dešava u kući Kulića.

Miljana Kulić, Siniša Kulić

Printscreen

Siniša Kulić, Foto: Printscreen

"Ovo je deseta godina kako on maltretira Mariju i ćerke. Marija neće da se razvede jer ima tri ženska deteta s njim, da se ne bi svašta pričalo. Poslednje što se desilo je to da je mene optužio da sam ukrala zlato iz kuće i kada smo mu pokazali da je zlato tu, on je rekao da je sanjao. Nakon toga me je i gurnuo i oteo mi Željka i terao me iz kuće. Ovo je strašno, godinama se iz čista mira napije i nema ga po ceo dan. Onda dođe kući i krene da maltretira sve koji su tu i da isteruje iz kuće nazivajući ih najstrašnijim imenima. Miljana zbog njega nije psihički dobro, zbog njega je i počela jako mlada da pije lekove. Nije ih samo tukao jer ne sme, ali do kada će biti tako, nisam sigurna. Znate kako je to sa ljudima koji su poročni, on je ipak alkoholičar, takvi ljudi, kad im padne mrak, mogu nekog da ubiju. Ne daj bože da Miljana i Željko stradaju. Ne mislim da bi ih on upucao ili nešto, ali šta da je uzeo garnituru, pa bacio na Miljanu sa detetom u naručju... Ne smem ni da pomislim. Ceo komšiluk ovo sve zna, ali ćute jer ga se plaše i misle da je psihopata", zaključuje dadilja Klara, a Siniša je dobio zabranu prilaska ćerki na 48 sati.

Ovako je Miljana Kulić uhodila pevače! Mitrovićevu majku je PRETUKLA, a Saši Popoviću je napravila pakao od života!

AUTOR: Espreso/B.Z. DATUM I VREME: 09.08.2019. 11:02 Miljana Kulić je stekla veliku pažnju javnosti od kada se pojavila u rijalitiju 2015. godine. Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo! Njena opsesija bili su pevači, posebno Zvezde Granda, uhodila ih je i proganjala, od nje im nije bilo spasa.

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Komentari (4)

mira

10.08.2019 13:27

Dobro je i normalan kakve budale ima!!!

ISTINA

10.08.2019 18:01

Klari fizikus govori da je primitivka. Neka gleda svoju vaspitno zapuštenu decu koja su u zatvoru,popravnim domovima i muža koji se ne razlikuje od Siniše.Muž je tretira kao pomoćno osoblje,a ne ljubav svog života pa je jadnica isfrustrirana i nesrećna.

Siniša i Klarin muž su bivši prijatelji

10.08.2019 18:11

Država se čuva od neprijatelja, a žena od prijatelja! Ovo je poruka za Sinišu!

Jednocifren IQ

10.08.2019 18:15

Klari je bolje da ćuti-ostavila 3 sina zbog sadašnjeg vanbr. partnera a četvri sin joj je u KPZ Niš.Pišite o tome ukoliko joj već dajete na značaju.