Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

JEZIVO! Šok priznanje zbog kog je SRBIJA ZANEMELA! Marija otkrila šta je Zola radio njenom desetomesečnom unuku! (VIDEO)

"ZGAZIĆU JE, DAJ KAIŠ" Marija nasrnula na Miljanu, DADILJA se umešala! SKANDALOZNE SCENE! (VIDEO)

PRODUKCIJA MORA HITNO DA REAGUJE! Dadilja malog Željka OZBILJNO POVREĐENA, Marija Kulić se BESNA obratila Velikoj šefici! (VIDEO)

Međutim, kako je odustala od toga, Marija je javno rekla da ju je sramota zbog toga kakvu ima ćerku.

"Slažem se sa ljudima. On nije muškarac za mene. Evo primer, ja sam se nakon rijalitija družila sa Markom Miljkovićem dva meseca i plakala, jer mi je nedostajalo druženje. Ja se brzo vežem za ljude. Molila Zolu, jesam! Van svake pameti je ono što sam ja uradila sinoć. Luna je molila, a nije bila kriva, ja sam kriva", govorila je Miljana, a onda se nadovezala i Marija koja je pobesnela:

"Ja u životu nikada nisam prva prilazila nekome kada se posvađamo. Mene je sramota što je Miljana moja ćerka! Ona je ta koja kao Luna moli! Ista je kao Luna. Jeste moja ćerka, ali... Najviše što mrzim kod žena je da sebe ponizi na taj način! Za mene je to dno", pričala je Marija.

Marija Kulić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Osim ovih reči Marija je juče Miljani u nekoliko navrata prebacila za Zolu te je u jednom trenutku kada je Miljana uplakana došla kod svog sina, pred dadiljom, izgovorila:

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Printscreen

Foto: Printscreen

"Prestani, ovo dete te gleda", rekla joj je dadilja.

"Miljana, smesta izađi. Nemoj da traumiraš dete", rekla je dadilja.

Kasnije su njih dve nastavile ovaj razgovor i pred drugim zadrugarima, kad je Marija pred svima izgovorila: "Šta ima on tebe da ubeđuje? 'Moje oči lažite me', to je to! Neću da verujem sebi, nego nekom drugom! Došao neki iz pi*ke materine tebi nešto da kaže! Deca na prvom mestu, a onda ona stvar!