Srboljub Subotić
Screenshoot Youtube
Srboljub Subotić

Screenshoot Youtube

Srboljub Subotić, Foto: Screenshoot Youtube
Srboljub i Karađordje Subotić

Alo!/ S. A.

Srboljub i Karađordje Subotić, Foto: Alo!/ S. A.

- Pre nekoliko noći, Čabarkapa je pokušao da zapali Karađorđevu štalu, a potom i traktor. Otišao je na njegovo imanje, koje je u blizini Beograda, i usred noći polio traktor benzinom.

PROČITAJTE JOŠ:

U četiri ujutru pozvala me je žena koja živi pored Karađorđevog imanja i koja se brine o njegovim životinjama. Čim sam tamo stigao, sve mi je bilo jasno i ne sumnjam da iza podmetanja požara stoji Čabarkapa - počeo je Srboljub svoju priču za „Alo!“ i dodao:

Aleksandar Čabarkapa

Alo!/ Vladimir Marković

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

- Aleksandra i Karađorđe ga u „Zadruzi“ stalno spominju, iako ona zna da to ne sme da radi. Njemu to očigledno smeta i ovo je njegov način da ih opomene da to više ne rade. U poslednjih nekoliko dana dva puta je pokušao da podmetne požar i, srećom, nije uspeo - kaže Srboljub i dodaje da strepi od Čabarkapinog sledećeg poteza. 

- Karađorđe je tamo potpuno nebitan, ni honorar koje će zaraditi nije veliki da bi zbog njega ostajao. Nije moj brat za rijaliti jer samo ćuti. Tamo Aleksandra i Ljuba prave šou, pošto lažu čim zinu i samo neka tako nastave, a Karađorđe treba da izađe jer ne mogu više ja da rešavam njegove probleme - kaže Srboljub. S druge strane, pokušali smo da pozovemo Aleksandra Čabarkapu, kako bismo dobili komentar od njega, ali do zaključenja ovog broja nije bio dostupan.

Aleksandra ima starijeg dečka!

Kako Srboljub tvrdi, Aleksandra je veoma brzo prebolela Davida Dragojevića, koji je otpočeo vezu s Anom Korać, te je sreću našla uz starijeg muškarca. - Kako sam čuo, Aleksandra je u Novom Sadu našla novog dečka, ali su mi zabranili da o njemu govorim. Reč je, valjda, o nekom starijem, moćnom liku. Ne želim ni da ulazim u to, meni je rečeno da se ne mešam zato što je čovek biznismen. Možda je oženjen, šta ja znam… - kaže Subotić i dodaje: - Magdalena je u Novom Sadu, čuva je Aleksandrina prijateljica iz Boleča. Tamo je, jer ju je Davidova mama Biljana upisala u vrtić blizu svoje kuće. Prestao sam da se čujem s Biljanom jer ne možemo da nađemo zajednički jezik. Ona pokušava da vrati svog sina Aleksandri, a od toga nema ništa - kaže Srboljub.