Luna i Anabela
Screenshot Youtube
Luna i Marko

E stock

Luna i Marko, Foto: E stock

* Luna Đogani je bila učesnica prve sezone Zadruge, kada je zauzela 2. mesto.

* Tokom svog boravka u Beloj kući započela je ljubavnu vezu sa oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem. Nešto kasnije je njegova supruga, Kristina Kockar, postala ravnopravni učesnik u rijalitiju, Luna i Sloba su raskinuli, a Kockareva je odnela pobedu.

* Luna je pretpela težak period nakon prve sezone, ali se oporavila dovoljno da uđe u 2. sezonu pomenutog rijalitija, u kome je započela novu ljubavnu romansu sa Markom Miljkovićem. Njih dvoje su raskinuli dan pred finale rijalitija, a Luna je ovog puta osvojila prvo mesto!

Posle punih deset meseci borbe publika je izabrala pobednika najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, "Zadruge 2". Ovu laskavu titulu, ali i novčanu nagradu u iznosu od 50.000 evra odnela je Luna Đogani.

Mlada modna blogerka se u samoj završnici superfinala borila sa svojim bivšim dečkom Markom Miljkovićem, ali verni gledaoci su ipak odlučili da pobeda pripadne njoj.

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: E-stock/Ivan DOBRICIC

Lunina majka Anabela Atijas bila je veoma besna nakon što su se Đoganijeva i Marko posvađali u superfinalnoj noći, te je priznala da je razočarana što ponovo vidi suze svoje ćerke.

Luna i Anabela, Foto: Screenshot Youtube

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Nakon što su se kamere ugasile Anabela nije mogla da prećuti, pa je počela da pridikuje Luni zbog svega što se desilo pred kamerama "Zadruge 2".

Luna i Anabela, Foto: Screenshot Youtube

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-prilogu: 

 

Pogledajte bonus video:

Subotićka se skamenila kada je čula da je bačena BOMBA u kući gde je boravila njena ćerka!