Filip Mijatov i Ana Korać
printscreen
Filip Mijatov i Ana Korać

printscreen

Filip Mijatov i Ana Korać, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Sigurno najšokantnija tvrdnja biznismena iz Londona, za kojeg Ana tvrdi da joj je bio samo prijatelj, jeste ona da se Koraćeva već godinama bavi prostitucijom. Kako je rekao u jednom od "lajvova" na svom Instagramu, Filip poseduje dokaze za sve svoje tvrdnje, a u subotu uveče ulazi u "Zadrugu" da se konačno obračuna sa svojom bivšom devojkom.

U želji da čujemo sve što ima da iznese o jednoj od najaktuelnijih zadrugarki, kontaktirali smo Mijatova, a on je bio i više nego raspoložen da odgovori na naša pitanja.

Ana Korać i Filip Mijatov

Screenshoot Instagram

Ana Korać i Filip Mijatov, Foto: Screenshoot Instagram

Koliko dugo poznaješ Anu Korać, i koliko ste dugo bili u vezi?

- Anu poznajem već tri godine, a u vezi smo bili šest meseci.

S obzirom na to da sada tvrdiš da se Ana bavi prostitucijom, da li ti je to smetalo i ranije dok ste bili u vezi? Zbog čega si odlučio sada da progovoriš o svemu?

- Njeno prostituisanje mi je uvek smetalo, ali sam rešio da sada sve otkrijem zato što me ogovara i priče neistine o meni i našem odnosu tamo pred kamerama - tvrdi Filip i objašnjava da ne poznaje porodicu starlete iz Ivanjice, već samo njenog brata, za kojeg tvrdi da je divan dečko.

Filip Mijatov i Mina Vrbaški

printscreen

Filip Mijatov i Mina Vrbaški, Foto: printscreen

Ono o čemu se priča već nedeljama jeste odnos Ane Korać i njene, sada već bivše drugarice Soraje Vučelić. Kako su njih dve bile nerazdvojne, mnoge je začudilo to što je Soraja iznenada obrisala sa društvenih mreža sve zajedničke slike sa Anom, a za medije nije želela da komentariše šta je razlog prekida višegodišnjeg prijateljstva. S druge strane, Filip ima svoju teoriju i o tome:

- Poznajem Soraju, naravno. Ona želi da se opere od tih jeftinih prostitutki i da dokaže da nema ništa sa njima - smatra Mijatov.

Ana Korać

Dejan Briza/Alo!

Ana Korać, Foto: Dejan Briza/Alo!

U nekoliko navrata si izjavio da protiv Davida Dragojevića nemaš ništa… Kada budeš ušao u "Zadrugu" u kakvom ćeš odnosu biti sa njim i da li ćeš pokušati da mu ukažeš na neke stvari koje tvrdiš da znaš kada je Ana u pitanju?

- Ja ću sve pričati javno, pa on ako želi neka sluša. Neću ništa komentarisati sa njim lično, ali i dalje smatram da je dečko okej - objašnjava Filip i dodaje da Ana ne zna da on poseduje dokaze za iznete tvrdnje, te da zbog toga i dalje poriče neke stvari. Kako kaže, da Koraćeva trenutno nije u rijalitiju, i te kako bi pokušala da se "opere".

Kako je Ana ušla u svet prostitucije?

- Ana je ušla u prostituciju odmah nakon dolaska u Beograd 2014. godine - tvrdi Mijatov.

Filip Mijatov i Mina Vrbaški

printscreen

Filip Mijatov i Mina Vrbaški, Foto: printscreen

Za koje još devojke u "Zadruzi" možeš da kažeš da su deo tog sveta?

- Za Anu Korać, Minu Vrbaški koja je i sama priznala, i za Sanju Stanković - kaže Anin bivši dečko i objašnjava da Aninu suparnicu Aleksandru Subotić ima samo reči hvale, ali da ne zna da li su se njih dve znale i pre rijalitija.