Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević
Printscreen
Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević

Printscreen

Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević, Foto: Printscreen

Nakon što je David Dragojević prevario svoju devojku Aleksandru Subotić u rijalitiju, najveću podršku joj je tada pružila upravo njegova mama Biljana Dragojević.

PROČITAJTE JOŠ:

BEZ DLAKE NA JEZIKU Relja i Nikolija su zbog svađe NAPUSTILI STAN Vesne Zmijanac, a sada se pevačica oglasila! Sve otkrila

BOLJA OD MNOGIH PEVAČICA Bojana Ristivojević zapevala, a kada čujete njen glas i reči pesme, proći će vas JEZA! (VIDEO)

ONA JE PRVI SRPSKI VIKTORIJIN ANĐEO Manekenka izgovorila "da", promenila 3 VENČANICE, a tek da čujete koliko je koštala svadba!

Ipak, nakon Aleksandrinog povratka u Zadrugu, Biljana je na neki način okrenula ploču, jer je smatrala da Aleksadra ne postupa ispravno, kao i da ne govori istinu onjoj i njenom sinu.

Dok su bile zajedno napolju bilo je priča o astrološkinjama koje su zajedno sa Biljanom pomagale Aleks, ali i njenoj ćerkici maloj Magdaleni.

Danas, nakon svega, Biljana je rešila da objavi pravu istinu o načinu na koji su joj one pomagale, kao i da stavi tačku na spekulacije o novcu za Aleksandruinu ćerku!

David i Aleksandra

printscreen

David i Aleksandra , Foto: printscreen

- Zahvaljujem se Z. astro, L. P. koje su poslale novac da rezervisem igraonicu za Magdalenu 13 novembra 2018 god. jer joj je bio rodjendan, I Ljiljana hvala sto si poslala za pola bicikla novac ostatak sam ja dodala kao I za kacigu I ne brinite sve ce biti dato Magdaleni koliko vec danas, mama od Megi nije ostavila nikakava sredstva za dete, a Zorica astro i izvesna Ljiljana Popadic insistirale su da pomognu za Megi pa sad pregovaraju I salju prepiske KARI kako su poslale neku crkicu za dete. A Zorica astro nece da posalje prepisku kada sam joj napisala da ne zelim nikakav novac od njih ni od fanova ta prepiska ne postoji. Sramota od podrske Aleksandrine da prbacuju sto su detetu poslali slatkise I platili igraonicu za rodjendan takodje su poslali da joj kupim neke igracke. Ja nisam trazila sami ste insistirali da pomognete. Nisu poslali za mene nego za dete. Toliko o ljudskosti MNOGO MNOGO VISE SAM JA POTROSILA A NIGDE NISAM OBJAVILA A DETE JE MOJE KOLIKO I VASE. SRAMOTA ZA ZORICU ASTRO I LJILJANU POPADIC. Poslacu vama dvema - napisala je Biljana na svom instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILJANA DRAGOJEVIC (@biljanadragojevic1967) on May 11, 2019 at 2:40am PDT

 

Komentari (1)

Nadja

11.05.2019 15:08

Joj Biljo mislila sam da si nornalna bolje cuti i ti i tvoji sinovi sve tu nesto smrdi.