Biljana David Ana
Printscreen
Biljana David Ana

Printscreen

Biljana David Ana, Foto: Printscreen

Iako Davidova majka, Biljana Dragojević, nije imala reči hvale za svoju novu snajku Anu, ona je izgleda promenila mišljenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna

printscreen

Luna, Foto: printscreen

 

Biljana je na svom Instagramu podelila sliku na kojoj je pisalo:

- ...za Davida i Anu. Lepo je podeliti ovako nešto sa vama i grupama Davidovim. Mogu da vole ili ne vole Anu i Davida sve je to stvar izbora, ali ne može niko da ospori da su svako "poniženje" koje im produkcija priredi podneli sa osmehom, bez drame, posebnog inata! Izdominirali su noćas osmehom i voljom da ostanu profesionali i da završe tačku od početka do kraja! Nisu dramili i nisu nikog okrivili za bilo šta već se sa osmehom vratili i pružili podršku svima koji su nastupali! Uništavanje života nekome je moguće samo ako taj neko dozvoli da ga slome, a veličina čoveka je da ne vrati istom merom kao što oni rade! Sve polu informacije i svaki polu "dokaz" je dvosmislen i može da se tumači na hiljadu načina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILJANA DRAGOJEVIC (@biljanadragojevic1967) on May 27, 2019 at 3:42am PDT

A potom je okačila i fotografiju sa Davidovog i Aninog nastupa i opisu napisala:

- Domaći zadatak za sve. Kao amateri koji se ne bave muzikom, objasnili su svima! Stajling, ritam, muzika, ponašanje na sceni i van nje! Sve top topova! Moja podrška i pravac u muzičke vode. Imate stila, ritma i samo napred.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILJANA DRAGOJEVIC (@biljanadragojevic1967) on May 27, 2019 at 4:20am PDT

 

Komentari (3)

Petrana

27.05.2019 15:24

Ova žena više ne zna šta priča. Čega se pametan stidi, lud se ponosi.

Boro

27.05.2019 15:56

Svi mi koji poznajem Biljanu znamo sta je one radila muz sa ovim dileri i mnogi drugima glupo bi bilo sada nepodrzati nekog s.icno njoj.

A

28.05.2019 16:06

šta će jadna?. Jedan sin je se odrekao, takodje zbog devojke burne prošlosti, a ako i ovog ne podrži ode i on sa prostitutkom.Veza sa Opačićem govori o kakvim se tu profilima ljudi radi. Sin će joj tek biti u problemu kada izadje, jer ova Koraćeva je sa "ozbiljnim" imenima povezana. Uvežbana, laže i ne trepće. Problem joj je u tome, što je Davidu servirala jednu priču, ne sluteći da će se oglasiti najpre Mijatov. pokušava da se izvuče, ali ne uspeva.