Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević
Printscreen
Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević

Printscreen

Foto: Printscreen

Sinoć se u Zadruzi 2 desila još jedna svađa u nizu između bivšeg ljubavnog para, Davida i Aleksandre!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Luna, Marko

Screenshot

Luna, Marko, Foto: Screenshot

 

JE*EM TI MATER I SEME! Luna doživela NERVNI SLOM, lupala vratima, histerisala! Ovoga puta OTIŠLA PREDALEKO! (VIDEO)

 

"E, jebo ti seoski đilkoš veternički mater u sred pičke, govno kaluđeričko!", poručila je Biljana.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели BILJANA DRAGOJEVIC (@biljanadragojevic1967) дана 20. Мај 2019. у 4:52 PDT

 

Komentari (4)

Biljka

21.05.2019 09:16

E Biljana, kriva si i ti.Zašto si prihvatila u kuću Aleksandru Subotić, ljudski ološ koja je u šesnaestoj godini rodila dete sa maminim ljubavnikom koji je već imao ženu i decu? Zašto si prihvatila ženu koju je majka nudila Arapima za novac, koja je u prethodnom rijalitiju lažirala trudnoću, veridbu i ko zna šta sve? Zašto si prihvatila njeno dete da čuvaš dok je ona u Zadruzi 2? Zašto Centar za socijalni rad nije oduzeo nemoralnoj majci dete i dao ga u hraniteljsku porodicu?

Sely

21.05.2019 11:27

Bravo Biljana, branis Anu eto ti elitne prostitutke pa mozete zajedno u bisnis isto ti je bila sa Mungosom mnogo ranije pa mozete I grupno. Tek sad se vidi ko si I sta si, ti si ti kao Ana.

FINA

21.05.2019 19:54

@Sely - neka gospodja. Rečnik za "desetku". Tako su bili fini, kulturni i ona i sinovi joj. Kad počeše da psuju, ona i njen mezimac, sve pade u vodu. Gospode Bože, nikada u svom veku nisam čula takve bljuvotine. Onaj u Zadruzi ne ispušta muški polni organ iz usta. Svaka druga izgovorena mu je da ga boli....Izbor devojaka mu je kao i rečnik.

Kameni

21.05.2019 22:14

Ne razumem,zasto mama vodi njegove bitke.Pa on i jeste Veternicki djilkos.Pre 6 meseci je zamerao Aleksandri svadju sa ukucanima,govorio da to ne moze da podnese ,i td...a sada skace na svakoga,urla,zene koje mogu majke da mu budu naziva najgorim imenim...on je dno dna. A ni gospodja mama nije bolja,kada moze ovakve reci da izgovara i to javno.Uzasss.....