Biljana i Anina mama
printscreen
Biljana i Anina mama

printscreen

Biljana i Anina mama , Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Filip Mijatov, Ana Korać

Printscreen

Susret koji je mogao da bude nabijen negativnom energijom, uvredama i teškim rečima, kako bi se i očekivalo imajući u vidu da je Biljana Dragojević negativno govorila o Ani Korać, upravo se dogodio se na rampi Pinkovog kompleksa u Šimanovcima.

Biljana Dragojević za "Blic" kaže da se izvinila majki Ane Korać zbog ružnih reči koje je uglavnom izrekla dok je verovala da je Davidova bivša devojka Aleksandra Subotić jedina ispravna u tom odnosu. U međuvremenu je shvatila da je Aleksandra manipulator i da ne bira sredstva u borbi za što boljim plasmanom u rijalitiju.

- Jako je fina žena Anina mama. Nebo i zemlja su ona i Ljuba Subotić. Izvinila sam joj se zbog ružnih reči na Anin račun. Popile smo i kafu u obližnjem kafiću - objasnila je Biljana za "Blic". 

Ana i David

Screenshoot Youtube

Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

 

- Anini mama, tetka i teča su naručili ketering za zadrugare, a ja sam donela ruže od Davida , 25 crvenih koje simbolizuju broj njenih godina, a moj partner i ja smo joj kupili bele ruže. Takođe smo od Davidovih fanova koji podržavaju njegovu vezu sa Anom doneli mnogo garderobe za Anu i ja sam joj kupila neke stvari. Nisam htela da se bahatim i da joj kupujem nakit i skupe poklone kao da mi je već snajka jer imam loše iskustvo sa Aleksandrom koja me je prodala na kraju. Kad bude zvanična snajka i ustvari koja god da bude onda ću da se bahatim i poklanjam joj zlato ili druge dragocenosti - izričita je Davidova majka.

PREPORUČUJEMO I:

Mina Vrbaški

Screenshoot Youtube