Sanja Stanković
Screenshot Youtube
Sanja Stanković

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su ponovo ušle u raspravu. Ovog puta predmet njihove svađe je bila Luna.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da su se Luna i Matora poljubile poznato je još od prve sezone rijalitija "Zadruga". Međutim, kod Sanje se s vremena na vreme javlja crv sumnje da između njih dve postoji nešto više sem tog poljupca. Njoj  je zasmetalo ponovo pominjanje poljupca između Lune Đogani i Jovane, koji se desio pre nego što su njih dve stupile u vezu.

Matora

Screenshot Youtube

Matora, Foto: Screenshot Youtube

"Nemam poverenje u tebe! Rekla sam ti sto puta šta mi smeta da radiš, a ti i dalje radiš! P*šaš po meni! Zašto imaš potrebu da potenciraš na tom poljupcu. Tebi je stalo šta će ona da kaže", iznervirana je vikala Sanja.

"Osnovna stvar je da imaš poverenja u mene, kada smo u vezi. U tom trenutku mi je proradio ego i zato sam je pitala i eto, zaljubljena sam u nju, i volim je. Je l' to hoćeš da čuješ", uzvratila joj je Matora.

Rasprava nastavila se u garderoberu. Ana Korać je prišla Sanji kako bi pokušala da je smiri, ali je za njom potrčala i Jovana koja je kod plavokosa zadrugarke izazvalo samo još više besa.

Sanja Stanković

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

"Rekla sam to zato što ne mislim da ima nešto loše. Tebe ne treba da boli to, okej, priznajem, kriva sam. Šta koga boli k*rac za poljubac! Ni malo mi nije bilo prijatno kada je Milan to rekao", pokušavale je da smiri strasti Matora.

Sanja je vikala na sav glas, ali pošto je skinula bubicu, nije moglo da se čuje šta priča. U jednom trenutku čulo se da Sanja govori Jovani da se skloni od nje, što je Matora odbila da uradi pa je Sanja počela da baca stvari na devojku i da je udara rukama.

Sanja Stanković

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Ubrzo je stiglo pismo Velikog šefa: 

"Zadrugari, doneli smo odluku da Sanja bude kažnjena dvonedeljnim honorarom zbog udaranja Matore. Isto tako, Suzana je kažnjena zbog konstantnog šaputanja. Veliki šef", pročitala je Luna.

Sanja Stanković

Screenshot Youtube

Sanja Stanković, Foto: Screenshot Youtube

"Sanja ne treba da bude kažnjena, to su gluposti! Molim produkciju da je ne kazni, samo mi je bitno da je ona dobro", kroz plač je izgovorila Matora.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

 

 

Komentari (3)

Cici

20.02.2019 15:24

Odmah kaznili Sanju, sramota. A kada Luna, Zerina, Krunicka histerisu i gadjaju druge onda nema kazni.

Ja

20.02.2019 18:30

Sanja je u vezi sa Pavlom, i ta veza datira dok su jos oboje bili napolju...kakva crna Jovana i Dragana Mitar. su samo paravan i price za reality jer je to produkciji tako odgovaralo.Ali sve ima svoje granice, izdrzljivosti i ne moze nista na silu...zao mi Jovane koja sve to zna i trpi, jos je ova histericna ubi danas od batina BRUKA!!! I sta ce doticna u Pavlovoj majici hahaha kakav folirant bolesni...sta vi gledate ako sve ovo niste skapirali od samog pocetka!!!

Ana

20.02.2019 20:56

Sanju odmah kaznili a Zerinu nisu za stotine šamara.