Bane Čolak
Printscreen
Bane Čolak

Printscreen

Bane Čolak, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

On je tada pljuvačkom nakvasio svoje prste kojima je navlažio obraze i predeo oko očiju, ne bi li Zerina pomislila da je ridao zbog kraha njihove ljubavi i zbog toga se sažalila, zbog čega je naišao na podsmeh miliona gledalaca "Zadruge", ali i samih stanovnika Bele kuće.

Lažne suze, po svemu sudeći, nisu bile dovoljne, pa je tako Čolak mesec dana kasnije pribegao novoj metodi za privlačenje pažnje i tom prilikom "prešao igricu".

On je sinoć, posle raprave sa Zerinom i čitavog haosa koji je priredio u radionici kada okupljeni zadrugari nisu uspeli da ga urazume, završio u zatvoru, gde je proveo noć. Upravo iza rešetaka odigrao je novu predstavu, zbog koje od jutros gore društvene mreže!

Čolak je plakao i brisao suze, a kad je shvatio da su suze prevaziđene u njegovom slučaju, doneo je odluku da samoinicijativno padne u nesvest!

Bane Čolak

Printscreen

Bane Čolak, Foto: Printscreen

Bane je seo na krevet, pogled usmerio ka podu na koji se potom nevešto bacio, sve vreme pazeći da se ne povredi i držeći se za krevet, što osoba u nesvesnom stanju ipak nije u prilici da učini.

Čim se završio najteži deo Čolakovog performansa, usledio je ono što mu je išlo od ruke - ležanje na podu. Bane za ovaj nastup nije dobio aplauz, već pomoć pripadnika obezbeđenja koji su ga podigli, prebacili u krevet gde su se "spustile zavese" i Bane je zaspao.

Snimak o kojem bruje društvene mreže pogledajte u nastavku:

Komentari (1)

pamet

19.12.2018 15:18

za takve nema leka