Ana Korać
printscreen
Ana Korać

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga 2

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

KLUPKO SE TEK ODMOTAVA! Policija HAPSI zadrugarke! One će propevati u stanici zbog PROSTITUCIJE!

"Nisam u bolnici, ali sam strašno loše. Srce me steže zbog svega što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, srce hoće da mi stane. Bolesna sam i nigde ne mogu. Ana je uvek u porodici važila za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore o nečijem tuđem unučetu, a ne o mojoj i Perinoj Ani", kaže baka Milja za "Scenu".

Ana Korać, David Dragpojević, Aleksandra Subotić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Kako kažu, jasno im je bilo da Ani roditelji kao prosečni srpski radnici nisu bili u mogućnosti da plate estetske operacije, kao ni automobile kojima se hvalila i papreno skupe satove. Do "Zadruge", Anini baba i deda su verovali da ona u Beogradu studira i da se bavi manekenstvom, ali klupko se odmotava i oni ne kriju koliko ih ova saznanja bole.

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Ona dva puta nedeljno odlazi na sinovljev grob i to je još dodatno uzrujava. Baka sa dedom često razmeni mišljenje o onome što čuje u rijalitiju ili sazna iz novina, ali ističe da pravu istinu zna samo njena unuka. Sumnja čak i da je Anina majka upućena u ono što priča Filip Mijatov.

"Anina majka i otac su živeli odvojeno od nas, pa su oni i znali šta se dešava kod njihove dece. Mi smo baba i deda. Majka je uvek bila najbliža sa Anom, odlazila je u Beograd kod nje, a i brat je povremeno išao. Roditelji bi trebalo da znaju šta im deca rade, a ne dede i babe. Retko snajku i sad viđamo, verovatno i ona pati. Bila je u Beogradu oko Ane sad. Htela je i da je vidi i da je čuje. Gostovala je u emisiji ali se odmah posle vratila za Ivanjicu, jer su Anin stan otkazali kada je ušla u rijaliti", priča Anina baka Milja, koja se nada da će pravu istinu saznati od unuke kada izađe iz rijalitija.

Komentari (1)

Stojan

23.05.2019 19:24

Sve je moguće falsifikovati radi podizanja gledanosti rijalitija. Kad vidim sudsku presudu onda verujem.