"NOSI FEJK STVARI, SLIKA SE PORED DOBRIH AUTA NA ULICI" Anu Korać majka UKOPALA najstrašnije, a tek da čujete ko joj je ZAISTA PLATIO nos i grudi!

Nije sve kao što izgleda!

Ana Korać
 Foto: Screenshoot Youtube

Ana Korać na stubu je srama od kako Filip Mijatov bombarduje javnost škakljivim fotkama, informacijama, snimcima, pa i prepiskama o svom odnosu sa atraktivnom zadrugarkom. Nikome nije jasno poreklo novca o kome kolaju priče, ali majka Ljiljana je rešila da otkloni svaku sumnju da je novac "sumnjivog porekla".

Poznato je da je Ana uložila pozamašnu svotu novca u "remont", pa kolaju razna pitanja o tome ko je zapravo to sve finansirao. Odogvor njene majke je da su oni imućna porodica, koja je sama ulagala u operacije svoje ćerke kako bi ona izgledala što lepše, kako prenose beogradski mediji. Pogledajte OVDE sve detalje koje je Mina otkrila o odnosu Koraćeve i Mijatova!

"Laž je da je bilo ko plaćao mojoj ćerki operacije! Posle srednje škole imala je devijaciju nosa, koju je sredila u Čačku. Nije bila zadovoljna kako je ispalo, pa je otišla kod hirurga u inostranstvo. Zatim joj je otac dozvolio da uveća grudi. I on je to platio! Bogata smo porodica i mi je finansiramo", izjavila je Ljiljana za Informer, a potom osramotila rođenu ćerku opravdanjem vezanim za luksuzni život koji Koraćeva vodi.

Ana Korać
Foto: Screenshoot Youtube

Koraćeva majka priznala je da Ana ne nosi original garderobu, već "fejk", a da se pored tuđih automobila fotografiše radi prestiža, iako ju je ona savetovala da to ne radi. Pogledajte OVDE kako je Anina mama ranije pričala o ćerki!

"Mnogi me pitaju odakle joj luksuzan način života, a nema posao. Da li mislite da ona stvarno nosi brendirane stvari, da je Anin sat original?! E pa nije! Isto je i sa torbama, cipelama... Priča da se bavi prostitucijom krenula je zbog Instagrama. Ana vidi dobar auto, pa se fotka pored njega i to objavi na društvenim mrežama. Govorila sam joj da to ne radi, ali je radila po svom." 

Ana Korać
Foto: Screenshoot Youtube

Što se tiče druženja, pa i cimerskog života sa Minom Vrbaški, koja se javno priznala da se bavila prostitucijom, majka Koraćeve je iznela tvrdnje da je Ana želela da najmlađu učesnicu rijalitija vrati na pravi put. 

"Htela je da vrati Minu na pravi put! Pošto nije uspela u tome, distancirala se od nje. Poznajem svoje dete i znam da se ne bavi time. Čak iako se družila sa nekim ko se bavi time, ne znači da je i ona takva. Kada su mediji počeli da je povezuju sa tim pričama, razgovarale smo. Sve mi je objasnila i ja u nju ne sumnjam."

A evo šta je rekla o prepiskama kojim Filip Mijatov svakodnevno preplavljuje Instagram.

"Ani je pre dve godine ukraden telefon sa karticom. Odatle se pojavljuju lažne poruke u kojima ona nekome traži novac. Montiraju joj to", zaključila je Ljiljana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi