Ana Korać
Screenshoot Youtube
Ana Korać

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

POBESNEO PA OTKRIO SVE Progovorio najtraženiji čovek u Srbiji! Filip Vitez otkriva: Mijatov LAŽE, ovo je ISTINA o Ani Korać i meni!

"Laž je da je bilo ko plaćao mojoj ćerki operacije! Posle srednje škole imala je devijaciju nosa, koju je sredila u Čačku. Nije bila zadovoljna kako je ispalo, pa je otišla kod hirurga u inostranstvo. Zatim joj je otac dozvolio da uveća grudi. I on je to platio! Bogata smo porodica i mi je finansiramo", izjavila je Ljiljana za Informer, a potom osramotila rođenu ćerku opravdanjem vezanim za luksuzni život koji Koraćeva vodi.

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

"Mnogi me pitaju odakle joj luksuzan način života, a nema posao. Da li mislite da ona stvarno nosi brendirane stvari, da je Anin sat original?! E pa nije! Isto je i sa torbama, cipelama... Priča da se bavi prostitucijom krenula je zbog Instagrama. Ana vidi dobar auto, pa se fotka pored njega i to objavi na društvenim mrežama. Govorila sam joj da to ne radi, ali je radila po svom." 

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Što se tiče druženja, pa i cimerskog života sa Minom Vrbaški, koja se javno priznala da se bavila prostitucijom, majka Koraćeve je iznela tvrdnje da je Ana želela da najmlađu učesnicu rijalitija vrati na pravi put. 

"Htela je da vrati Minu na pravi put! Pošto nije uspela u tome, distancirala se od nje. Poznajem svoje dete i znam da se ne bavi time. Čak iako se družila sa nekim ko se bavi time, ne znači da je i ona takva. Kada su mediji počeli da je povezuju sa tim pričama, razgovarale smo. Sve mi je objasnila i ja u nju ne sumnjam."

A evo šta je rekla o prepiskama kojim Filip Mijatov svakodnevno preplavljuje Instagram.

"Ani je pre dve godine ukraden telefon sa karticom. Odatle se pojavljuju lažne poruke u kojima ona nekome traži novac. Montiraju joj to", zaključila je Ljiljana.