Anabela Atijas
Alo!/ Rajko Ristić
Anabela Atijas

Alo!/ Rajko Ristić

Anabela Atijas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pevačica, koja ima problema sa štitnom žlezdom, smršala je 10 kilograma zbog stresa, pa je po preporuci lekara rešila da privremeno napusti Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

Screenshot Youtube

 

 

Prema njegovim rečima, Anabelin suprug Andrej Atijas naterao ju je da odu iz Srbije kako bi se izolovali od svega što se dešava u rijalitiju.

Anabela Atijas

Alo!/Vladimir Marković

Anabela Atijas, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Kad je video da opet sve teško podnosi, a i da joj lekari preporučuju odmor, naredio joj je da spakuju kofere. Prvo su bili na skijanju u Austriji, zatim na odmoru u Dubaiju, pa u Parizu, a nedavno i u Hrvatskoj i Makedoniji. Andrej želi da joj pomogne da se oporavi, jer mu treba zdrava, kako bi brinula o njihovoj ćerkici Blankici. Rekao joj je: "Uništićeš celu porodicu ako se ne trgneš. Milion puta smo se svađali zbog Lune i "Zadruge"! Više nemam živaca za to, moraš da se isključiš iz rijalitija!" - prepričava izvor i dodaje:

PREPORUČUJEMO I:

 

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (2)

psiholog

12.06.2019 13:17

Luna je ove sezone ima dva nervana sloma. Prvi je kada je dolazio Slobodan Radanović da peva, mada je i to malo diskutabilno, alo se predpostavi da je uzimala lekove sa alkoholom, tu se onda radi o nečem drugom, a drugi je kada joj je Zorica spomenula Kiju za crnim stolom, e tu je stvarno bilo elemenata da se konstatuje nervni slom. Sve ostalo su histerični ispadi ili histerični i agresivni ispadi uzrokovano alkoholom.Anabela i mediji bi morali povesti računa kada karakterišu takva stanja.

Rale

12.06.2019 13:19

Zašto nije otišla u Sarajevo? Potrošila sve Lunine pare. Luna će se razočarati kada izadje a na tekućem nema novca.