Ana Korać
E stock
Ana Korać

E stock

Ana Korać, Foto: E stock

Bivši zadrugari su u lajv uključenju preko Instagrama malo više otkrili nego što su hteli, pa sve vreme dok je starleta pričala David ju je mazio po stomaku.

Ništa od toga ne bi bilo toliko čudno da se Dragojević u jednom trenutku nije sagnuo i počeo da joj ljubi stomak. Nakon toga su se njih dvoje poljubili i počeli zagonetno da se osmehuju.

Kako su se njihovi pratioci zbunili zbog tog gesta, počela su brojna pitanja o tome da li čekaju prinovu, zašto je mazi po stomaku, da li će se zaista njih dvoje ostvariti u ulozi roditelja. Oboje su se samo smeškali i pokušali da prebace priču u nekom drugom pravcu, ali im to nije polazilo za rukom. Svi su bili toliko znatiželjni da David nije imao kud, pa im je odgovorio: "Nama dvoma je mnogo lepo, ostalo ćete i sami videti, čekajte još malo".

PROČITAJTE I:

 

* Ana i David su započeli vezu u januaru kada je Aleksandra diskvalifikovana iz Zadruge 2

* Mesecima se pisalo da je David u vezi sa Lazarom

* Spekulisalo se da se Ana Korać bavi elitnom prostitucijom

Davidov dobar prijatelj otkrio je da su David i starleta pogubljeni otkako su saznali da je Ana trudna.

"Ana se danima osećala loše i kada je otišla kod doktorke i uradila analize, ova joj je saopštila da je trudna. Od tada, umesto da se raduju, njih dvoje su u potpunom paklu. Koraćka se razmišlja da li da zadrži dete, dok je David na sve načine moli da ne prekida trudnoću. David vrši pritisak da starleta rodi dete i time mu dokaže da ga stvarno voli, dok se ona dvoumi šta da radi", rekao je Davidov drug i dodaje da straleta smatra da još uvek nije spremna na tako veliku obavezu, ali se, s druge strane, plaši da ne izgubi Dragojevića.

Ana Korać, David Dragojević

Printscreen

Ana Korać, David Dragojević, Foto: Printscreen