Ana i Kija
printscreen
Ana Korać

Printscreen

Ana Korać, Foto: Printscreen

Gledaoci su imali priliku da upoznaju Anu Korać tokom rijaliti programa "Zadruga", a ova atraktivna devojka zavodljivog izgleda bila je učesnica prve, ali i druge sezone a.ovog TV format

Dok je u drugom serijalu Koraćeva sve negativno iznenadila svojom odlukom da uplovi u vezu sa tada verenim momkom Davidom Dragojevićem, u prvoj sezoni publika je imala priliku da je vidi kao najbolju rijaliti drugaricu Kristine Kije Kockar.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana je tada često tešila Kiju dok je Kockareva prolazila kroz teške bračne brodolome zbog prevare koju je doživela od strane Slobe Radanovića. Koraćeva se predstavljala tada kao Kijina najbolja drugarica, ali je njihovo drugarstvo prekinuto. Ana je odlučila da otkrije da li se čula sa Kijom nakon što je izašla iz Bele kuće.

- Nisam se čula! Želela sam da joj pošaljem poruku, ali posle nekih njenih izjava nisam. Ne znam da li se gasi tu naše prijateljstvo, jednostavno nisam htela da joj pustim bilo kakvu poruku i to je tako ostalo - rekla je Ana i istakla da se razočarala u Lepog Miću:

- Sa njim nisam u komunikaciji. On mi je okrenuo leđa!

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Komentari (2)

Dimnjačar

13.08.2019 12:11

Ana je svima okrenula leđa u Zadruzi a posle nje celom svetu

??????

14.08.2019 06:58

Odakle joj poticu novci ?