David i Ana
Screenshoot Youtube
David i Ana

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ana je navodno poludela kad joj je David rekao da prestane da troši novac na krpice, a zaboravio da to nije njegov, već njen novac. Naime, kako otkriva izvor blizak ovom paru, David je u izvređao Anu, nakon čega ga je isterala na ulicu.

"David se danima ponaša bezobrazno i ponižava Anu pred društvom. Mi smo joj već skrenuli pažnju na to, slegne ramenima i ćuti. To više nije Ana koju poznajem već godinama, David ju je skroz promenio na gore. Sve je počelo od toga što je Ana kupila neke sandale i, čim je David ušao u stan, ona mu se pohvalila I tada je nastao potpuni haos", priča izvori objašniava kako je došlo do žešće svađe.

"David nije hteo da pogleda obuću, već joj je rekao da nije normalna što toliko troši i da prestane sa kupovinom. Ana mu je prvo lepo skrenula pažnju i rekla da troši svoje pare i da je bezobrazan. On ju je isprovocirao rečenicom "Nisam ja punišić, znam da si navikla na takve, ali sa mnom ne možeš da živiš kao sponzoruša". Ana je počela da urla na njega i rekla mu je: "Šta, bre, ti više hoéeš od mene. Živiš na moj račun u mom stanu i voziš moja kola. Boli te, bre, ku*ac koliko ću ja da trošim, trošim tvoje, nego svoje, mrš, džukelo, ja ti plaćam sve", kaže izvor i dodaje da je Anu David gađao cipelama i da ga je na kraju isterala iz stana.

Ana Korać, David Dragojević

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ana nije mogla da se obuzda i sasula mu je u lice sve što je danima ćutale David, umesto da shvati da je pogrešlo, on je uzeo kutiju sa cipelama i gađao ju je i rekao joj "Je*ise više i ti i tvoje marke, klošarko jedna, rekao sam ti da ti ja nisam budala da me vozaš", nakon toga Ana ga je izbacila iz stana. Toliko se drala da ju je cela zgrada čula", objašnjava izvor.

"Naravno, sutradan je on došao sa cevećem i izvinjajoj se što je prenaglio, pravdao se nervozom i porodičnim problemima i ona je ponovo popustila. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i Davidom kako bismo proverili ove navode, ali oboje nisu odgovarali na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

Ana Korać, David Dragojević

Printscreen

Foto: Printscreen

Aleksandra: I ja sam mu sve plaćala

Tokom mnogobrojnih svađa koje je Aleksandra Subotić imala sa bivšim dečkom Davidom Dragojevićem rekla mu je da ga njegova sadašnja devojka Ana Korać sigurno neće trpeti jer živi na tud račun.

"Ti si slepac, ja sam ti i avionske karte plaćala. Od mojih para iz rijalitija smo živeli, a ova ovde prostitutka neću sigurno da te izdržava", rekla je Subotićeva.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

 Foto: Screenshoot Instagram

David i Ana GOLI! Nabujale grudi u prvom planu ali KOMENTARI pratilaca ih SRAVNILI! (FOTO 18+)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 10.08.2019. 09:10 Seksepilnije nego ikad... Foto: Screenshoot Instagram David Dragojević i Ana Korać uživaju u ljubavi, iako su im svi predviđali kraj odmah po izlasku iz rijalitija. Njih dvoje se ne razdvajaju po ceo dan, veče koriste za opuštanje i romantiku.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom