Ana Korać
printscreen
Ana Korać

printscreen

Ana Korać , Foto: printscreen

David Dragojević i Nataša Moskva sinoć su nominovani za izbacivanje. Zbog takve situacije, oni su završili u zatvoru gde će biti do kraja dana.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Poznato je da je David u vezi sa Anom Korać, a Nataša Moskva sa Adamom Đoganijem, pa će veza jednog od ova dva rijaliti para u ponedeljak uveče, kada bude izbacivanje, biti prekinuta.

 

Ana Korać otišla je u sobu za izolaciju gde je pomogla svom dečku Davidu Dragojeviću da se spakuje, a zatim ga je otpratila do kapije.

Njih dvoje sve vreme su se ljubili, a Koraćeva je govorila Dragojeviću kako će joj nedostajati dok bude u zatvoru. Kada su stigli do kapije, oni su nastavili strasno da se ljube, pre nego što je David otišao iza rešetaka.

Ana, David

Screenshoot Youtube

Ana, David, Foto: Screenshoot Youtube

- A, povedi i mene tamo! Nedostajaćeš mi! Sutra ću doneti onaj mp3 da vežbamo na kapiji. Doći ću ujutru da te vidim. Ćao - rekla je Ana Davidu.

 

Komentari (4)

sd

20.01.2019 13:05

"Roditelji" Aleksandrini mi nikako nisu jasni! Dete, bez obzira kakva je i šta je uradila, im u selendri kod Novog Sada, kod majke bivšeg dečka sa svojim detetom, a oni u rijalitiju, psuju, svađaju se i, zarađuju pare, reklamiraju se, žive na račun drugih!

sofi

20.01.2019 21:15

@sd - Kakve veze ima selendra kod Novog Sada s tim... Glupost, a odrasla u selendri kod Beograda... Kaluđerica!

Pero

20.01.2019 14:07

E da hoce ovaj David da ispadne, bilo bi extra cisto da vidimo koliko vremena bi trebalo proci da mu nadje zamenu!

AUH

21.01.2019 00:50

Manje će piškiti. Kao da ide na doživotnu robiju. Ovo čitam, a ne znam, ko još gleda te bljuvotine od rijalitija?