Ana i David
Screenshoot Instagram
Ana i David

Screenshoot Instagram

Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram

Njih dvoje su odmah po izlasku iznajmili stan u kojem su počeli da žive zajedno. 

Mnogi ih i osuđuju zbog načina na koji su započeli vezu, pa su se njih dvoje susreli sa neodobravanjem jer mnogi ne veuju u njihovu ljubav

PROČITAJTE JOŠ:

 

Od kako su izašli iz Zadruge trude se da prikažu svoj zajednički život kao savršen. Gostujući u jednoj emisiji oni su govorili o tome kako im je lepo kada su zajedno, a David je sugerisao da je Ana možda i trudna. Kada su ga pitali za Aleksandrinu kćerku Magdalenu, za koju je govorio da je voli kao svoju, on je odgovorio da mu niko od Subotića ne nedostaje i da mu je drago što je to gotovo.

Međutim, fanovi su zapazili nešto čudno na njihovim slikama u poslednje vreme. Naime, na dosta slika koje je Ana izbacila se vidi da ona uživa dok pozira i da joj to prija, dok Davidov izraz lica govori suprotno.

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2

Screenshot Instagram post

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2, Foto: Screenshot Instagram post

Naslici koja je nastala u liftu se jasno vidi u Davidovim očima da nije srećan u tom trenutku, a iznad njega piše "Davidova mantra: "Zaljubljen sam, srećan sam, zaljubljen sam, srećan sam"!

Ovo je ironičan način na koji je neko želeo da kaže da David ubeđuje da je srećan, a da je istina zapravo drugačija.

 

Da li će se obistiniti predviđanje Lepog Miće? Naime, on je rekao na David neće uspeti da održi vezu sa Anom Korać jer ono što je njoj potrebno David ne može da kupi, a to se odnosi na skupu garderobu, izlaske, putovanja i tako dalje. 

Pogledajte BONUS video: 

Bivša zadrugarka napravila haos usred emisije zbog Lune Đogani, Ane Korać i Sanje Stanković!

 

 

Komentari (1)

??????

22.07.2019 10:17

A otkud pare seljancici koja je svojevremeno brala maline , pa je odjednom " navikla " na skupu garderobu , skup provod, estetske zahvate .... ? Nju mediji pod HITNO treba da ignorisu , pa ce se videti koliko je njihova ljubav iskrena .