PODŽAPALI SE NA KRV I NOŽ Aleksandru Subotić uhapsili zbog Čabarkape! Upali naoružani i trudnu je bacili!

Šok ispovest.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon što su obavili ovonedeljnu kupovinu, zadrugari su nastavaili sa svojim obavezama, dok su pojedini odmah otišli da spavaju.

Aleksandra Subotić, Dorotea Jovanović i Rebeka Popović su se osamile u dvorištu, a Subotićeva je svojim cimerkama ispričala kako je upoznala oca njene ćerke, Aleksandra Čabarkapu.

 

- Sa Sašom sam se upoznala kad sam imala 16 godina, bila sam sa njim devet meseci. Prvi put kad sam spavala sa njim ja sam ostala trudna. On hteo, a ja nisam znala kako se deca prave. Ja sam sa prvim dečkom spavala, pa nisam ostala trudna, pa sam onda mislila da neću ni sa njim. Zamisli debila. Iskreno, ja nisam imala predstavu, otprilike sam znala, ali nisam mislila da sam takav baksuz da ću odmah da ostanem trudna. Kad sam saznala, on je skakao od sreće, bio je najsrećniji na svetu. Mene je bilo toliko sramota. Na porođaju je, hvala Bogu, bilo i mlađih od mene, napunila sam 17. godina. Ja sam se 13. novembra porodila, a mislim da je on u septembru uhapšen, kad sam ja bila sedmi mesec trudnoće. On je namerno dete napravio i bio je toliko srećan. On je išao sa punim cegerima da mi cedi limun i pomorandžu, ja sam bila najrazmaženija trudnica na svetu. On je meni sve živo donosio - pričala je Aleksandra.

Aleksandar Čabarkapa
Aleksandar Čabarkapa, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

Ona se prisetila i najtežeg perioda u životu, kada je Čabarkapa uhapšen, prilikom čega je i Aleksandra završila u policijskoj stanici.

- On je meni iznajmio stan u gradu, onda smo se podžapali na krv i nož, on u tri ujutru otišao. U pet ujutru meni neko lupa na vrata, ja mislila da je on, ja izlazim, trudnica, stomačić mali, meni kažu "Otvori vrata ili ćemo razvaliti". Upadaju naoružani, sa puškama, sa maskama, ono je bio užasno. Onako trudnu me bacaju na kadu. Mene su uhapsili zbog njega - rekla je Subotićeva.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi