Aleksandra Subotić
printscreen
Aleksandra Subotić

printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Subotićeva je odmah po napuštanju rijalitija otišla kod Davidove majke Biljane Dragojević i to sa svojom petogodišnjom ćerkom, i tu ostala sve do danas. Uprkos tome što je David započeo novu vezu u "Zadruzi" sa Anom Korać, Aleksandra je odbijala da shvati da više nije do njegovog života.

 

Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Bivšoj zadrugarki su čak i roditelji Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić, koji takođe borave u "Zadruzi", nekoliko puta poručivali da napusti Biljaninu kuću i vrati se u svoj dom, ali ona ni na to nije reagovala, prenosi portal "Pink".

Međutim, ona je sada napokon shvatila da je nepoželjan gost u domu Dragojevića, te je poslušala savet svojih roditelja i vratila se u Kaluđericu, odakle je brže-bolje objavila i fotografiju na Instagramu.

Biljana Dragojević

Screenshoot Youtube

Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Odmah po dobijanju informacije da Aleksandra više ne živi u Veterniku, za Pink.rs oglasila se Biljanina prva komšinica, koja je želela da ostane anonimna, i otkrila kako je čitav ovaj prethodni peroid izlgedao iz njene perspektive.

David i Ana

Screenshoot Youtube

David i Ana, Foto: Screenshoot Youtube

Biljanina komšinica je za "Pinkov" portal otkrila i kako je Subotićeva izgledala dok je pakovala kofere, te da je bila vidno besna i uzrujana.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram