Aleksandra Subotić
Alo!/Masanori Josida
Aleksandra Subotić

Alo!/Masanori Josida

Aleksandra Subotić, Foto: Alo!/Masanori Josida

Karađorđe Subotić ostaje bez kuće u Kaluđerici, osim ako u „Zadruzi“ ne bude zaradio dovoljno novca.

PROČITAJTE JOŠ:

- Zbog neplaćanja mesečnih rata za kredit koji je podigao pre nekoliko godina, Karađorđe se u kreditnom birou vodi pod crvenom zonom i nema mogućnost da raspolaže novcem koji bi mu se uplaćivao na tekući račun, zbog čega je otvorio još jedan račun u drugoj banci. Kad bi mu legao novac, banka bi mu automatski povlačila s računa celokupnu sumu zbog njegovog dugovanja. U početku je redovno plaćao rate, ali prestao je pre manje od godinu dana. Pošto mu je kuća u kojoj živi pod hipotekom, mogao bi lako da ostane bez nje ako ne plati. On je obavešten o svemu tome, pa je verovatno i ušao u Zadrugu da bi zaradio novac i spasao se bede - otkriva izvor i dodaje da je uveren da će Subotić uspeti da isplati kredit.

Karađorđe Subotić

Alo! / Rajko Ristić

Karađorđe Subotić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Ovim povodom pozvali smo Karađorđevog rođenog brata Srbu Subotića za komentar, ali je on ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

- Ja u to ne verujem. Ko bi izdržavao to dete? Ja. Moj Karađorđe nije čovek sa zanimanjem, koji se snalazi. Ja kad sam ostala trudna, moj tata je puko, otišao je psihički s glavom. Kakva crna deca, to bih sve ja nosila na grbači, ne bi niko od njih. Mina izdržava sebe, da nju izdržava mama, ona ne bi bila ovde. A ja da gledam u pasulj ko će koga, ne možeš ti da se upoznaš s nekim za mesec dana. Moj tata je imao devojku i pre ovoga. Moj tata može da se brine o sebi, ali ništa više od toga.

 

Komentari (2)

nedjo

26.11.2018 16:18

neki račun da mi uplatimo?

Rada

27.11.2018 08:00

@nedjo - Pa i njena sestra ima pravo na deo te kuce..............