Aleksandra Subotić
Printscreen Youtube
Aleksandra Subotić

Printscreen Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Youtube

Prema rečima osobe bliske starleti, nije poznato ko stoji iza svega ovoga, ali postoje određene indicije da je u to umešan Magdalenin otac Aleksandar Čabarkapa. Kada Subotićeva bude otišla na razgovor u socijalnu službu, moraće da dokaže da je njena mezimica dobro zbrinuta i da majka njenog dečka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, vodi računa o njoj na ispravan način, piše Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:

Subotićeva je, podsetimo, već dobijala ovakve prijave, za koje je optuživala majku Ljubu Pantović, ali s obzirom na to da je bodi-bilderka takođe u rijalitiju i da nema mogućnosti da kontaktira s Centrom za socijalni rad, sumnja sada pada na drugu osobu.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Ista priča

Iz "Parova" izašla zbog ćerke

Dok je bila učesnica šeste sezone "Parova", Subotićeva je morala hitno da napusti taj rijaliti jer je postojala mogućnost da joj ćerka Magdalena bude oduzeta zbog zanemarivanja i neadekvatnog zbrinjavanja.
- Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustila da napusti vilu zato što ima problema sa Centrom za socijalni rad. Kao što je ovde i pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad detetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to reši. Nadamo se da će sve biti dobro - saopštili su tada iz produkcije "Parova".

Komentari (4)

dada

15.12.2018 15:41

Koji Cabarkapa? Njena jetrva Mujic, jetrvina majka i dever tj Davidov brat preko laznih profila 24/7 pisu na temu njene cerke i svekrve, da je Aleksandra losa majka itd. Crkose od muke sto je u Zadruzi a oni nisu.

Rada

15.12.2018 17:40

@dada - Kako da ne.Oni imaju svoj zivot,a vi ste ti koji su opsednuti njima a ne oni vama.Ovo je jos jedan pokusaj da Aleksandra pobegne iz Zadruge kao sto je iz Parova pobegla.Manipulacija klasicna detetom.

Ivana

15.12.2018 15:51

Ovo isto je vec prezivljavala i zbog toga je imala probleme bez obzira ko je prijavljao sta trazi po rijalitima,sedi kuci pored deteta i budi majka kao sto treba da budes!!!

buba

15.12.2018 16:26

Pa Aleksandra i jeste losa majka i dete joj treba oduzeti...ja sam baka tri unuka i nebi dozvolila ni cerki ni snaji da se tako ponasaju prema deci..Aleksandra je obicna sponzorusa i treba da se stidi...