Ljuba i Aleksandra
printscreen
Ljuba i Aleksandra

printscreen

Ljuba i Aleksandra, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Starleta iz Kaluđerice tvrdi da je reper varao tadašnju devojku, a danas suprugu Ivanu sa bodi-bilderkom i da su zato sada bliski u "Zadruzi"!

Iako je napustila rijaliti pre dve nedelje, Aleksandra po svaku cenu želi da i dalje bude deo njega. Ona je iskoristila priliku kada je Marija Kulić nakratko napustila "Zadrugu" da se čuje s njom i oda maminu tajnu.

"Čula sam se s Aleksandrom kad sam izašla iz "Zadruge". Dva puta dnevno smo se čule jer je imala neke probleme. U tom trenutku na imanje je ušao Ša i mi smo, dok smo telefonirale, gledale Ljubu i njega kako šetaju. Ja sam se pitala da li se oni poznaju, a Aleksandra mi je rekla: "Pa nemoj da se čudiš, oni će da se drže zajedno. Njih dvoje se znaju od 'Farme' iz 2013. Kad su izašli, bili su u šemi, to kriju od Nenadove supruge Ivane"", rekla je Marija i dodala da je Subotićeva otkrila da je Nenad švaler.

Nenad Aleksić Ša

Screenshoot Youtube

Nenad Aleksić Ša, Foto: Screenshoot Youtube

"Aleksandra mi je rekla i da njegova žena Ivana radi, a da Ša izlazi i radi šta hoće", rekla je Marija.

Voditelj Milan Milošević tada je pitao Ljubu da li između nje i repera postoje neke prepiske, a oni su ga zbunjeno gledali. Nenad nije znao šta da kaže pa je prepustio Pantovićki reč.

"Da li smo se dopisivali", zbunjeno je pitala Ljuba želeći da kupi vreme, a zatim dodala:

"Jesmo. Ali nemamo seksi prepiske. Nikada! Nismo bili zajedno! Zašto moja ćerka mene i dalje pljuje i laže o meni? Meni je ovo stvarno bolesno i pitam se o čemu se radi", rekla je Ljuba.

Ljuba Pantović

Screenshoot Youtube

Ljuba Pantović , Foto: Screenshoot Youtube

Pantovićka je počela da se pravda da su ona i reper dobri prijatelji.

"Ja sam bila u šoku. Ne razumem toliku količinu mržnje prema meni. Ničim je nisam zaslužila. Prvo, ja poznajem Ivanu, Nenadovu ženu, drugo, ja ne živim u ovoj zemlji i treće, mi smo godinama prijatelji", rekla je Ljuba.

Ubrzo su počele i reklame, a Ša je prišao Pantovićki i rekao da ne treba tako da priča.

"Ako svima kažeš i pravdaš se, pomisliće da je istina", rekao joj je Ša.

 

Komentari (1)

Nikola

31.01.2019 15:33

Aleksandra nas mesecima lagala u Zadruzi. I ovo je lagala.