Aleksandra Subotić
Screenshoot Youtube
Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Nekadašnja zadrugarka, koja je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, nastavila je da rešava stvari na ovakav način i u spoljnjem svetu. Čim je stigla u prestonicu, Subotićeva je napravila veliki problem na jednom beogradskom splavu.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema saznanjima Pink.rs-a, ona je navodno negde oko šest ujutru imala fizički obračun sa grupom navijača koje je vređala, psovala i napadala, a sve to u vidno alkoholisanom stanju.

- Ona je imala neki problem u gradu i onda je otišla kod one komšinice što je juče dala izjavu u "Premijeri". Aleksandra je tri puta izašla to veče. Nju niko nije napao, već je ona napravila problem nekom dečku koji je, da li je navijač ili tako nešto, a ima veze sa Čabarkapom, tim njenim bivšim dečkom. I tu je bila neka velika čarka. Oni su nju posle toga pokupili, izbacili napolje i poslali kući. Ona je napravila neki bezveze problem. Vređala je tog dečka, a oko njega je bilo okupljeno njih dvadesetak, šta ti ja znam - govori Srboljub Subotić.

Aleksandra je prethodno u emisiji odbijala da da izjave za "Pink", čak je bila i preterano bezobrazna, a Srboljub je to prokomentarisao:

PREPORUČUJEMO I:

- Totalna glupost iz njenih usta je tada izrečena! Ona je tada u svakom slučaju trebalo da izađe i da da neki intervju. Da vam kažem, ona se nada da će je zvati i u sledeću sezonu. Neko je nju verovatno ubedio da je njena veza sa Davidom uništena zbog Pinka, što je totalna glupost - uništili su je sami! Niko ne može da ti rasturi vezu, ako ti nisi za to! David je pre ulaska rekao: "Sada ja igram", ja sam ga samo čudno pogledao tada. On je već tada imao plan šta će i kako će, a ona to nije skontala i jednostavno je pukla, pa krivi sve druge - priča Srboljub.

Srboljub Subotić

Screenshoot Youtube

Srboljub Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

- Ona je kod mene. Noćas je spavala kod mene. Kako nemam grejanje? Ima grejanja! Kada se vratila to veče u Kaluđericu, ona je došla samo sa jednom torbicom za dete, ne sa komplet stvarima. Ona i ja smo u okej odnosima. Sada je definitvno da ju je David ostavio, da je Mungos na Davidovoj strani i nema tu priče! Mungos joj je rekao da nema potrebe tamo da se vraća - izjavio Subotić.

Za kraj, Srboljub Subotić je rekao kako Aleksandra dana provodi na društvenim mrežama i u zatvorenom prostoru, kao i da je on po ceo dan okupiran stvarima koje radi njegova bratanica.

Komentari (1)

Goran

26.02.2019 15:00

Aleksandra zna samo da se svadja i izaziva incidente.