DRAMA U KALUĐERICI, SUBOTIĆI U STRAHU Aleksandra NI NE SLUTI šta se sprema njenom DETETU! Magdaleni život visi o koncu

Užas!

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Pre dve nedelje na kuću Karađorđa Subotića bačena je eksplozivna naprava, koja na sreću nije eksplodirala. Budući da u istom dvorištu živi i Aleksandrin stric Srboljub, on je dao izjavu policiji i za napad osumnjičio Aleksandra Čabarkapu. Pročitajte OVDE kako je Lepi Mića raskrinkao Davida.

 

- Sreća pa nije eksplodirao taj trotilski metak, ali znam da je to delo Čabarkape i njegovih ljudi. Mogao je da ubije mene i moju porodicu. Sve sam prijavio policiji i nije mi jasno kako tog čoveka niko ne zatvori nego mirno hoda ulicom. On nam se sveti zbog Karađorđa i Aleksandre i nadam se da će država da reši ovo i strpa kriminalca u zatvor. Čekamo otiske i DNK analizu i da ga više uhapse zajedno sa saradnicima, kaže Srboljub, i dodaje da je sreća što mala Magdalena nije u Kaluđerici: Bolje što dete nije ovde jer to bi bio veliki stres za sve nas. Ma za ceo komšiluk, ne samo za moju porodicu. Čabarkapa se svako malo sveti i svako malo pravi neke smicalice, a zamislite šta bi bilo da mu je dete ovde. Pa trebalo je da Aleksandra ostavi dete kod komšinice da je čuva, onoj koja se brinula o Magdaleni tokom Parova, ali ja sam joj rekao da je bolje da malu odvede kod Bilje Dragojević. Onda je Aleksandra angažovala neku drugaricu koja živi u tom novom stanu. Valjda je plaćaju Aleksandrini fanovi i ta devojka se brine o maloj Magdaleni. Da je dete u Kaluđerici, život bi joj bio ugrožen, a možda bi Čabarkapa sa svojim ljudima pokušao, ne daj bože, da je otme ili ubije. Ovako nam je svima lakše - navodi on. OVDE pročitajte šta je Biljana Dragojević poručila Aleksandri.

Aleksandra Subotić, Srboljub Subotić
Aleksandra Subotić, Srboljub Subotić, Foto: Printscreen

 

Inače, ovo nije prvi incident, pre nekoliko nedelja Karađorđu je zapaljen traktor i isečene gume, a samo nekoliko dana ranije desio se požar u štali. Prošle godine bačene su dve ručne bombe na kuću Subotića, Aleksandra je bila pretučena i tada je prijavila Čabarkapu tvrdeći da je on to uradio. Karađorđev mercedes i štale sa konjima 2017. godine takođe su zapaljene, a za sve to Subotići su policiji prijavili Aleksandra Čabarkapu kao osumnjičenog.

Srboljub i Karađordje Subotić
Srboljub i Karađordje Subotić, Foto: Alo!/ S. A.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi