Ljuba Pantović
printscreen
Ljuba Pantović

E-Stock/Ivan Dobričić

Ljuba Pantović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ljuba Pantović ne krije da je razočarana u ćerku Aleksandru Subotić, koja koristi svaku priliku u rijalitiju "Zadruga" da ispriča sve najgore o svojoj majci. Naime, nakon što je Aleksandra ispričala da je Ljuba konstantno varala njenog tatu Karađorđa Subotića i da je ćerke koristila kao paravan kada se viđala sa drugim muškarcima, poznata bodi-bilderka nije želela da oćuti! U izjavi za "Alo!", Ljuba tvrdi da nema nimalo istine u onome što je Aleksandra ispričala i objašnjava zbog čega smatra da je njenoj ćerki neophodna pomoć psihijatra. 

Aleksandra i David

printscreen

Aleksandra i David, Foto: printscreen

- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu - kaže Ljuba na početku razgovora za "Alo!".

- Prvo je pričala da sam bila najbolja mama na svetu, da sam njen idol, da sam je štitila i bila uz nju, a da joj je otac bio najgori na svetu. A onda odjednom totalna promena priče. Da li ona to misli da se opet predstavi kao žrtva?! Da li misli da se tako pobeđuje u rijalitiju, tako što će pljuvati majku i bestidno lagati?! Sve više se pokazuje ono što sam davno rekla, a to je da je njoj potrebna stručna pomoć! Treba joj ozbiljan psihijatar, jer je izgubila dodir sa stvarnošću! Čoveče, pa ona sedi sa Minom, koju je nazivala ku*vom, i pljuje rođenu majku - rekla je Ljuba.

Pantovićeva navodi da je Aleksandrina slabost to što zaboravlja šta je pričala, pa zbog toga često upada u kontradiktornosti.

Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

- Kaže: "Sve što se meni desilo u životu, oni su me gurnuli u to." Koliko je infantilno izjaviti to sa 22 godine?! To je za psihijatra! Izvini, Aleksandra, što si ostala trudna i rodila ne znam sa kim, izvini što si bežala po Beogradu i činila krivična dela, a ja te kao staratelj vadila iz policijske stanice "29. novembar", izvini što su te tukli tvoji "mangupi frajeri", a ja ih postrojavala, izvini što si abortirala, a ja to saznala u rijalitiju, izvini što me pljuješ i lažeš o meni na svakom koraku - priča Pantovićeva, koja nije propustila da se osvrne na deo priče o njenom bivšem suprugu.

- Alo, bre, više, idi i leči se. Kad nisam pala sa stolice kad sam čula da je Karađorđe bio narkoman pun para i da mi je plaćao da putujem i da navodno nisam imala pare da se vratim. Taj čovek je varao koga je stigao i pas nije imao za šta da ga ujede skoro ceo život. Aleksandrin šarpej mi se žalio da mu je ostao dužan 1.000 dinara! Njen otac je dobio nogu u du*e od mene 2002, kad sam ga napustila jer me je fizički napao, a zatim sa decom u rukama gurnuo niz stepenice! Niko meni nije ništa plaćao i to ih sve zajedno najviše boli, što sam lepa, samostalna, jaka i uspešna! Uvek bila i ostala - podvukla je na kraju poznata sportistkinja. 

Podsetimo, Aleksandra je nedavno objasnila Mini Vrbaški zbog čega nikada nije bila u dobrim odnosima sa majkom. 

- Mama se tati svetila na milion i jedan način, a on je bolesno zaljubljen u nju čitav život. Sve bi uradio za nju i zaista ju je tretirao kao kraljicu. Kupovao joj je uvek nove automobile, proputovala je pola sveta. Plaćao joj je putovanja kada je išla sa momkom, samo bi ga pozvala i rekla da nema novca da se vrati i on bi joj poslao. Jasno ti je koliko ju je voleo, a ja nisam pričala sa njom, odnosno uvek sam imala antipatiju prema njoj. Mnogo je varala tatu, a Goranu i mene je koristila kao paravan. Osećala sam kako njega ugnjetava i ponižava - otkrila je Aleksandra, a potom je ispričala kako je upoznala Aleksandra Čabarkapu, sa kojim je dobila dete kada je imala 16 godina.

ATF Karađorđe me je tukao francuskim pendrekom!

Osim lošeg odnosa sa majkom, Aleksandra je otkrila i da je prošla fizičku torturu od oca Karađorđa Subotića.

- Moj tata ima mnogo dobru dušu, ali se iživljavao na meni. Počeo je da pije, preda mnom se drogirao. Imao je dve strane ličnosti, tokom dana je bio fenomenalan, a uveče potpuna katastrofa. Imao je dosta para, a ja sam kao klinka imala sve. U osmom razredu sam imala nadogradnju kose, novac za izlaske, za sve živo. Svaka moja drugarica je patila da ima to isto, pa su dolazile kod nas da piju sa Karađorđem. Tada sam pravila haos, a onda me je prebijao. Ubijao me od batina francuskim pendrekom. Sve što mi se desilo u životu, oni su me gurali u to. Zahvalna sam bogu što nisam najveći ološ na svetu. Imala sam 15 godina kada me je dečko prebio, Karađorđe me nije zaštitio. Rekao mi je samo da sam zaslužila batine jer sam ga izazivala - ispričala je Aleksandra.

- Dovela je tog majmuna u kuću, on je bio mamin drug, a ne dečko, namerno su izlazili zajedno samo da bi nervirali Karađorđa. Nikada ga nije predstavila kao prijatelja, izlazili smo tada svi i bilo nam je super. On je počeo da mi piše, a ja sam to rekla i mami i tati. Mama mi je rekla da sam ljubomorna na nju i da vapim da budem kao ona i da hoću da joj oteram svakog prijatelja. Bilo mi je muka da ispadam najgora, pa sam se samo prepustila i ušla u vezu - ispričala je Aleksandra.