Aleksandra i David
Screenshoot Youtube
Aleksandra i David

Screenshoot Youtube

Aleksandra i David, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su stajali kod kapije i čekali da se otvori, a zatim su otišli korak dalje i uputili se u ekonomski deo dvorišta.

Tamo su pokušali da preskoče ogradu, međutim to im nije pošlo za rukom. David je uspešno preskočio ogradu, a onda se vratio po Aleksandru.

Ona nije mogla da se popne, vrištala je i paničila jer nije imala hrabrosti da preskoči ogradu zbog straha od visine, pa im je produkcija otvorila kapiju.

Posle nekoliko sati Aleksandra i David su se vratili u "Zadrugu" i ponašali se kao da se ništa nije ni dogodilo. Subotićeva je predlagala Davidu da se tuširaju nakon što premeste svoje stvari u izolaciju, u kojoj će ona boraviti one nedelje jer je izabrana za potrčka zajedno sa Branislavom Radonićem Brendonom.

Nakon toga su ogovarali Lunu. 

 

Komentari (3)

lili

11.12.2018 08:54

Što se tiče četverca Subotić-Dragojević,užas...Ne zna se ko je gori od njih.Ne daj Bože nikome.A što se tiče cirkusa od Zerine,neverovatno providna glumica zarad uloge žrtve,već viđeno...žena sumnjivog morala i akter mnogih krimi priča...kao i njeni predhodnici...

realno

11.12.2018 09:19

I NARAVNO BICE VRACENI NAZAD BEZ IKAKVE KAZNE,A BEZE VEC DRUGI PUT.

Ivana

11.12.2018 10:40

Lako je kad poludis da preskaces ogradu ali kad ti dodje kazna od 50.000 onda ce da se vratis brze nego sto si pobegao!!I on je znao da je u njegovom slucaju dupla suma da to nije malo iako je kukao da mu pare nisu potrebne i da ih ne zeli,ako je tako zadto si uopste ulazio u rijaliti??!!!