Sanja Ilić
Alo!
Sanja Ilić

Alo!

Sanja Ilić, Foto: Alo!

- Nisam sposoban da govorim o njemu. Još uvek sam u stanju šoka i na lekovima sam za smirenje... Sve se desilo iznenada i na brzinu - rekao nam je drhtavim glasom rođeni brat Sanje Ilića, Dragan i dodao:

Dragan Ilić

Medija centar

Dragan Ilić, Foto: Medija centar

- Ne stižem ni da sredim svoje misli zbog svih formalnosti i obaveza oko sahrane. Imam veliki dug prema bratu, a nažalost, zbog pandemije koronavirusa ne mogu da ga ispratim na način na koji on to zaslužuje. Sahranićemo ga u krugu porodice zbog epidemioloških mera, iako je on zaslužio veliki i dostojanstveni ispraćaj - rekao nam je kompozitor i muzičar „Generacije 5“, Dragan Ilić.

Iako je u toku jučerašnjeg dana bio na groblju, nije uspeo da sazna ni dan, ni vreme kada će njegov brat biti ispraćen na večni počinak.

- Mi smo sve to prepustili agenciji koja se time bavi, ali su nam rekli da je navala velika i da svaki dan, nažalost, ljudi umiru od koronavirusa. Još uvek ne znamo kada ćemo ga sahraniti - izjavio je za „Alo!“ brat preminulog muzičara.

- Razumite da prolazim kroz najteži period u životu, da nisam u stanju da sredim svoje misli, niti sam u stanju da u ovom trenutku govorim o svom bratu. Sve je veoma sveže i boli, uprkos lekovima koje pijem. Ništa mi ne pomaže - rekao je za kraj Dragan Ilić za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ: