Jovana i Srđan
printscreen
Srđan Predojević

A. Paunković

Srđan Predojević, Foto: A. Paunković

Naime, kako "Alo!" saznaje, Srđana je Jovanin gest veoma razočarao i naljutio, a voditelj već duže od mesec dana ne razgovara sa svojom kumom. Osim što ga je razočarao njen postupak, Srđana je navodno veoma pogodilo i to  što je njegov kum Željko Joksimović inspirisao i podržao Jovanu da radi iza leđa svoga bliskog saradnika. 

- Kada su Jovana i Srđan dobili otkaz od TV "Prva", dogovorili su se da će se držati zajedno. Podneli su tužbu protiv svog bivšeg poslodavca, a ideja im je bila da svoje voditeljske karijere nastave zajedno. To je bilo logičan potez tim pre što zajedno rade 15 godina, a osim prijateljstva i kolegijalnosti vezuje ih i činjenica da su se okumili. Bili su kućni prijatelji, porodično su odlazili na odmore i zbog toga je Srđan teško doživeo Jovaninu izdaju - kaže na početku razgovora za "Alo!" izvor blizak voditeljskom paru, i objašnjava da je Srđan poslednji saznao za ono što je uradila njegova kuma.

Jovana Joksimović

Ata images

Jovana Joksimović, Foto: Ata images

- Sve do trenutka dok ga Jovana nije pozvala da počne da radi na televiziji svoga supruga, Srđan nije znao šta je Joksimovićeva uradila. Bilo mu je čudno što mu je ponudila platu od 1.500 evra, budući da su na TV "Prva" oboje mesečno zarađivali po 10.000. Ljubazno joj se zahvalio na ponudi, a ubrzo je dobio obaveštenje da je Joksimovićeva odustala od tužbe. U prvi mah nije znao zbog čega, a kada je saznao, malo je reći da se razočarao u svoju kumu - priča naš izvor i objašnjava da je Predojević prekinuo svaku komunikaciju sa bračnim parom Joksimović. 

Željko Joksimović

Alo!/Rajko Ristić

Željko Joksimović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Srđan već duže od mesec dana ne razgovara sa Jovanom. S pravom se naljutio na nju, jer se osetio izdanim od strane najbližeg saradnika. Jednostavno, nije dovodio u sumnju da će njih dvoje zajedno sudski rešiti sve svoje poslovne sporove sa bivšim poslodavcem. Umesto toga, desilo se to da se Jovana nagodila sa televizijom i da je za to dobila dobre pare. Možda ga Jovanin gest ne bi toliko razočarao da se iza njega nije krio čist finansijski interes - kaže na kraju razgovora izvor za "Alo!".

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Stockholm

15.11.2020 07:22

Nista novo i iznenadjujuce.Pa po facama vidis da su Zeljko i Jovana ljigavci samo takvi.Tako da budi sretan sto vise nemas nista s njima?

Zoran

15.11.2020 07:43

Mala mu je plata od 1500 evra. Dno dna.

kiki

15.11.2020 09:33

Pa jel to moguce?

Bole

15.11.2020 13:45

Zbog para se okumili a pare ce ih raskumiti hihihihi!

beba

15.11.2020 13:56

Nije mu dovoljno 1500e? Sramno je ako su zaista primali po 10hlilj.evra.Zaista sramno!

nele

15.11.2020 15:37

jovani po faci se vidi da je lukava lisica