Vanja Knežević
instagramprintscreen

Vanja Knežević (18), takmičarka koja je diskvalifikovana iz "Zvezda Granda" zbog, kako je navela, Instagram storija, ponovo se oglasila na ovoj društvenoj mreži, a haos oko nje se ne stišava.

Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u poslednjoj emitovanoj emisiji, kada je pevala pesme "Što te nema" i "Bitanga i princeza", međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija. Nakon emitovanja emisije mnogi su rešili da stanu na stranu mlade pevačice, te je ona dobijala poruke podrške kako na na svom Instagram profilu, tako i u komentarima ispod Jutjub videa poslednje emitovane epizode takmičenja "Zvezde Granda".

Vanja Knežević

instagramprintscreen

Vanja Knežević, Foto: instagramprintscreen

- Koliko nepravde treba da mi pojedini ljudi nanesu da bi opravdali svoje postupke? Koliko laži će izmisliti o meni? Koliko sam im nebitna, pa stalno pišu o meni. Pišu da sam nešto podržala, odobrila... Hajde, molim vas, pošaljite mi taj komentar, taj stori, u kojem je Vanja Knežević napisala da taj sadržaj odobrava. Na kraju krajeva, taj sadržaj kipti sa svih strana, to može svako da vidi - obratila se ona svima na Instagramu.

- I eto, skupili se mi "mali ljudi", udružili se braneći istinu i sad svi vidimo koliko smo veliki. I to, naravno, nekima smeta. Da ne kažem - boli. Istina boli. Pojedini komentari, koji kažu da sam namerno napravila žrtvu od sebe, ček... Čemu to? Zbog čega? Aha, mislite zbog onih psihičkih maltretiranja, pretnji, uvreda, osuđivanja... Pa, u pravu ste, to i liči na žrtvu, ali daleko sam ja od toga. Svesna sam ja sebe, svojih kvaliteta i sposobnosti - dodala je Vanja na pomenutoj društvenoj mreži.

Zvezde Granda

youtubeprintscreen/Zvezde Granda

Zvezde Granda, Foto: youtubeprintscreen/Zvezde Granda

Za "Blic" je iznela još detalja:

- Tema je veoma diskutabilna i na tu temu bi se dosta moglo pričati. Svakako smatram da je sve to trebalo da se sagleda iz više uglova, pa tek onda da se donese konačna odluka. Bilo mi je teško, jer znam da nisam nikog lično vređala, a okrivljena sam na takav način kao da jesam. Boriću se, nisam neko ko se lako obeshrabri, ne želim da pravim žrtvu od sebe, jer vidim da neki govore da i to radim, ali mislim da na takve ljude ni ne treba da obraćam pažnju. Marija i ja smo se čule. Konfuzna je situacija dosta i verujem da ni njoj nije bilo lako, jer je doslovno između dve vatre. Kao što sam već rekla, Marija je predivna osoba koja mi je puno pomogla u muzičkom smislu. Moji roditelji su razgovarali sa Popovićem. Rekao je da će razmotriti situaciju i razmisliti dobro o svemu. Razgovarali su dan pre diskvalifikacije. Međutim, ne postoji šansa da se vratim u takmičenje - završila je Vanja.