Baka Prase
YouTube/Printscreen

Stereotip je postao govoriti da je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prešao sve granice pristojnosti, pa svaki put prevaziđe samog sebe. Sada je razlika u tome što ima i “saučesnika” u svojim neprimerenim objavama, devojku Anju, koja je po svemu sudeći, pristala na sve kad je jutjuber u pitanju.

Do skoro, pratioci su mogli samo njega da vide na snimcima i fotografijama u gaćama, a sada je dobio pojačanje, pa je i svoju devojku snimio u brushalteru. Dok Anja sedi na krevetu u donjem vešu i gleda u telefon, Baka je navodno snima bez njenog znanja, ali se, ipak, nije bunila kada je spazila da je snima.

– Kakvo je to salo? Ženo, hoćemo da snimamo – govori jutjuber tokom videa, a ona odgovara potvrdno. Odmah zatim, usledio je novi Instagram stori i njihov selfi, uz komentar “jedna posle jutarnjeg se*sa”. Nakon što se Ilić takmičio sa malim Romom u Knez Mihajlovoj ko će više uspeti da isprosi novca, sada je odlučio i da svoju devojku, s kojom se tek nedavno pomirio, uvede u posao i tako ga “kreativno” razvije.

Podsetimo, Baka Prase je pre dva dana napisao ispod fotografiej na kojoj je sa Anjom da će se postarati da bude srećnija pored njega.

– Hvala ti što si me trpela kada sam bio najgori, iako si često bila nesrećna, sada ću za tebe biti najbolji i postaraću se da budeš najsrećnija – rekao je on, a njegovi fanovi na ovoj društvenoj mreži našalili su se na račun još jedne njegove izjave, kada je govorio o tome da ga je Anja dočekivala u srećna vremena sa kajsijama kada se vrati kući posle napornog dana.

– Prodao si se za tri kila kajsija – napisao mu je jedan pratilac, dok su drugi napšli poređenje – Vojaž i Breskvica, Baka i Kajsija.

Komentari (3)

Beli

30.04.2021 17:18

Ne pišite više o ovoj svinji!! ???

Zoran52

30.04.2021 20:09

Ne vređaj životinje posebno svinje.

Zoran52

30.04.2021 20:13

Insan može postati veliki ajvan, ali ajvan nikad ne može postati insan. Velike li sreće za ajvana.