Leči duh i telo:  Emina Jahović
instagram
Emina Jahović

Alo! / Rajko Ristić

Emina Jahović, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Emina Jahović kao da je zgazila na žulj turskim medijima zbog činjenice da više nije u braku sa Mustafom Sandalom, koji važi za njihovu najveću muzičku zvezdu. U jednom trenutku, Eminino ime bila je glavna tema na svim portalima i u svim novinama u Istanbulu, a sada se ta tradicija nastavlja.

Kako je "Alo!" nedavno pisao, izvor blizak pevačici nam je otkrio da je upravo Mustafa taj koji zahvaljujući svojim vezama konstantno blati majku svoja dva sina, jer ne može da preboli što više nije sa njim.

Emina Jahović

Instagram

Emina Jahović, Foto: Instagram

Nakon spekulacija da su se nedavno posvađali, turski mediji sada otkrivaju da je pop zvezda na ivici anoreksije. Naime, oni su uporedili njene fotografije sa početka karijere i ove danas, a izvor, navodno blizak pevačici tvrdi da je smršala deset kilograma.

- Emina u poslednje vreme preživljava stres. Posebno je pogodila činjenica da više nije sa Mustafom, a kada se nađu na istom mestu, ona ne može da podnese njegu blizinu, posebno sada, kada zna da više nisu u braku – tvrdi izvor za turske medije i dodaje da su njeni prijatelji i članovi porodice uplašeni za njeno zdravlje.

Emina Jahović

Instagram

Emina Jahović, Foto: Instagram

- Ona ništa ne jede. Po ceo dan je ili u studiju ili na treninzima, a ne vodi računa o ishrani. Svi joj govorimo da je na ivici anoreksije. Bukvalno ne izgleda više kao nekad. Stalno je neraspoložena i nervozna. Sa njom ne može normalno da se priča – otkrio je izvor.

Deca su se teško izborila sa razvodom 

Moji sinovi su još mali, tako da nisam mogla da im objasnim sve, kako bih učinila da su odrasli. Mada, Jaman je bio svestan nekih stvari. On je inače veoma osetljiv, pa u jednom trenutku nije mogao da spava i to me je veoma povređivalo. Moja sestra je dečji psihijatar i sa njom sam pričala o tome kako da postupam prema deci u novonastaloj situaciji, mada, u principu svaka majka to već nekako oseća i zna – ispričala je Emina nedavno.

 S obzirom na to da se pevačica retko oglašava u medijima kada turski mediji iznose ovakve zaključke o njoj, sumnjamo da će ovoga puta ostati imuna na spekulacije.

S druge strane, ima istine u tome da je pop zvezda smršala, a glavni razlog za to očigledno je i činjenica da konstantno trenira i da vodi računa o svom izgledu.

Komentari (3)

sve

17.08.2018 09:15

Problemi, problemi, to je uzrok.

Pera Detlic

17.08.2018 09:19

Emina batali liniju i sa 15 kg vise izgledaces super, zivot je pred tobom i nema reprizu.

Ljiljana

17.08.2018 10:13

Draga Katarina znas li ti uopste sta pises,Emina ostavila Mustafu???pa boluje sto nije s njim??