"PUSTIO SAM JE DA MI JEDE IZ RUKE" Vudi Alen progovorio o erotskim fotografijama sa svojom usvojenom kćerkom: "Obuzela nas je požuda"

Devojku je usvojio sa svojom tadašnjom partnerkom Mijom Farou...

Vudi Alen
Vudi Alen, Foto: YouTube/Printscreen

Režiser i glumac Vudi Alen u memoarima "Apropos of Nothing" progovorio je o ljubavnoj vezi sa svojom usvojenom ćerkom Sun Ji Previn.

Objavljivanje ove autobiografije izazvalo je oprečne reakcije, s obzirom na to da je režiser optužen za zlostavljanje, više o tome OVDE.

Devojku je usvojio sa svojom tadašnjom partnerkom Mijom Farou, a u memoarima piše da u počecima veze on i Sun Ji nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Revista365DAYS !!! (@revista365days) on

"Za najbolju Sun Ji. Pustio sam da mi jede iz ruke i tada sam primetio da mi ruka nedostaje", poručio joj je u posveti knjige.

84-ogodišnji Alen i 49-ogodišnja Previnova danas su u braku.

Vezu su započeli kad je ona imala 22 godine, a Alen piše da je bila spremna za sazrevanje jer joj je neko pokazao ljubav.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on

Vezu su tajili, a uhvaćeni su kad je Farou pronašla erotske fotografije koje su zajedno snimili. Alen tvrdi da je tada veza bila sveža, obuzela ih je požuda i nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog.

Tvrdi da su bili ljudi koji se nikad nisu posebno voleli, a danas su par koji je u braku više od 20 godina. On i Sun Ji venčali su se 1997. godine i imaju dvoje dece.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi