Keti Pajper
printscreen
Keti Pajper

Screenshot Twitter

Keti Pajper, Foto: Screenshot Twitter

Keti Pajper je Denija Linča upoznala preko interneta, a nakon dugog dopisivanja odlučila da izađe s njim.

PROČITAJTE JOŠ:

Kodi Li

Screenshoot Youtube

 

Keti Pajper

Screenshot Instagram

Keti Pajper, Foto: Screenshot Instagram

Samo 2 dana kasnije Linč je pozvao da se nađu da bi se izvinio. Mađutim, kada je izašla iz stana njegov saradnik Stefan Silvester, po Linčovom naređenju, prosuo joj je sumpornu kiselinu u lice.

 

"Danas kad se pogledam u ogledalo, ožiljci na mom licu me više ne uzrujavaju. Oni su danas samo podsetnik da sam jaka, jača od osobe koja je htela da me povredi. Svi imamo svoje ožiljke, bilo na telu ili duši, svi koji preživimo. Sledeći put kad se pogledate u ogledalo i vidite ožiljak, kažite sami sebi da ste ponosni što ste preživeli", napisala je Keti Pajper na društvenoj mreži.

Keti Pajper

Screenshot Instagram

Keti Pajper, Foto: Screenshot Instagram

Iako su obojica završila na doživotnoj robiji, Ketini problemi s njima se nisu završili. Ona je jednog dana dobila pismo u kojem je obaveštavaju da je Linč nakon šest godina tražio smanjenje kazne.

Keti je mislila da nikada neće pronaći nekoga s kim bi mogla da oformi porodicu, a već danas uživa sa suprugom Ričardom Satonom i njihovom kćerkicom, a prošle godine su dobili još jednu devojčicu.

Keti se zapravo vratila na televiziju, pa vodi nekoliko emisija, ali je najviše posvećena svojoj fondaciji koja se bori za žrtve kao što je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Bolnica, bolest

Shutterstock