Princeza Jelisaveta Karađorđević
printscreen/facebook
Jelisaveta Karađorđević

Alo!/Masanori Jošida

Jelisaveta Karađorđević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Vođa zloglasne sekte NXIVM (Neksijum) Kit Ranijer (57), u čije kandže je upala i Indija (26), unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, uhapšen je u Meksiku gde se krio!

Ranijer je optužen za trgovinu ljudima i podvođenje žena, koje je terao na seks, a potom im tela žigosao svojim inicijalima. 

Članica ozloglašenje organizacije već sedam godina je i Jelisavetina unuka Indija. Princeza kaže da je čula za hapšenje Ranijera i da je za svoju unuku veoma zabrinuta.

- Hitno idem za Ameriku, sutra krećem. Moram da budem uz ćerku, zajedno ćemo otići kod Indije u Njujork. Ona nije svesna koliko je ta organizacija opasna - rekla je princeza za "Kurir".

Ona dodaje da je, kad god se čula telefonom sa Indijom, pokušavala da je odvrati od te sekte.

- Ona me ubeđivala kako to nije ništa opasno i da je ona dobro. Ponavaljala je kako su to izmišljene priče, što nije tačno. Indija je anđeo, mnogo je dobra, mi moramo da je izvučemo iz tog zla. Nije lako, učinićemo sve što je u našoj moći. Mnogo je volimo i borićemo se. Trudim se da ne plačem, jako je neprijatno i užasno, potresla sam se, ali moram biti jaka - očajna je princeza Jelisaveta.