Madona
Instagram/printscreen

Američka pop zvezda Madona našla je mirnu luku kraj plesača i koreografa Ahlamalika Vilijamsa koji je juče, 24. aprila, napunio 27 godina, a pevačica mu je putem društvene mreže Instagram čestitala rođendan.

Naime, ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se može videti koliko se vole i koliko su bliski, a potom mu uputila poruku koja glasi:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

– Srećan rođendan ljubavi moja… Hvala ti što si mi otvorio oči. Kako mogu da objasnim kako se osećam? Hajde da se onesvestimo – napisala je Madona u opisu fotografije.

Iako je Madona starija od svog emotivnog partnera 35 godina, njihova ljubav cveta i generacijski jaz nikako nije prepreka njihovoj vezi. Madonin sin Roko ima 20 godina, dok njena ćerka Lurdes ima 24, a Vilijams je samo nekoliko godina stariji od njih.

Podsetimo, Madonin bivši suprug, reditelj Gaj Riči, od koga se razvela 2008. godine je takođe od pevačice bio mlađi 10 godina.

Ona uopšte ne želi ni da gleda muškarce koji nisu barem upola mlađi od nje. Njeni prijatelji misle kako bi trebalo da se fokusira na starije tipove ako uopšte želi neku ozbiljniju vezu. Sjajno je što joj još uvek uspeva da zavede takvu decu, ali ako pogledate istoriju njenih ljubavnih veza, jasno vam je da to neće potrajati – izjavio je ranije anonimni izvor za strane medije.