Vini Džouns sa suprugom
Profimedia
Vini Džouns sa suprugom

Profimedia

Vini Džouns sa suprugom, Foto: Profimedia

Tanja Džouns je preminula u 54. godini u njihovom domu u Los Anđelesu, potvrdili su iz menadžmenta bivšeg omiljenog fudbalera koji postao glumačka zvezda. Iza sebe, Tanja je ostavila ožalošćenog supruga i njihovo dvoje dece.

PREPORUČUJEMO I:

Žoao Žilberto

Screenshoot Youtube

 

 

"Tanja je preminula u miru u porodičnom domu okružena Vinijem, njihovom ćerkom i drugim članovima porodice", saopštila je porodica.

"Vini i porodica traže privatnost dok prolaze kroz najteži period života", dodali su.

2013. Vini je otkrio da i on i Tanja boluju od melanoma, najtežeg tipa raka kože. Tanja, koja je bila podvrgnuta hitnoj transplantaciji srca sa samo 21 godinom, već je dva puta lečena od raka.

Vini je pronašao kvržicu ispod oka i pregled je pokazao da ima maligni melanom. Tanja je otkrila isto i protiv zloćudne bolesti borili su se zajedno.

 

"Tanja je već neko vreme bila bolesna. Međutim, na posledne tri nedelje stanje joj se jako pogoršalo", rekao je izvor.

Vini i Tanja venčali su se 1994. godine. Preselili su se u Los Anđeles kada je Vini odlučio da nastavi karijeru u glumi. Debitirao je 1998. u filmu Gaja Ričija "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", u kojem je glumio mafijaša.

Vini Džouns sa suprugom

Profimedia

Vini Džouns sa suprugom, Foto: Profimedia

Pojavio se i u filmovima kao što su "Snatch", "Mean Machine" i "X-Men: The Last Stand". Na jesen se trebao da glumi u filmu u "Celebrity X-Factoru", međutim sada se očekuje da se to ipak neće dogoditi.

"Već se neko vreme zna da će učestvovati u projektu, ali s obzirom na okolnosti, to se verovatno ipak neće dogoditi", kaže izvor.

"Svi su skrhkani zbog njega i njegove porodice."

PROČITAJTE I: