MANIJAK? Stalone devojčicu primorao na grupni seks, a silovao je i svoju sestru?!

Poznati glumac Silvester Stalone navodno je silovao svoju polusestru, a jednu maloletnicu je naterao na grupni seks. Ipak, ona nikad nije optužila glumca!

Silvester Stalone
Silvester Stalone, Foto: EPA/CJ Gunther

Skandali ponovo potresaju Holivud! Nakon Kevina Spejsija, američki mediji su počeli da istresaju prljav veš čuvenog glumca Silvestera Stalonea.

Glumac je, navodno, pre nekoliko decenija primorao maloletnicu na seks, o čemu postoji i policijski dokument, ali ona nikada nije optužila glumca. Potom, kako se navodi, samo godinu dana nakon tog incidenta Stalone je optužen da je silovao i svoju polusestru!

U javnost je isplivao policijski izveštaj u kojem se nalazi svedočenje tada 16-godišnje devojčice koja je tvrdila da ju je tada 40-godišnji Stalone 40 primorao na grupni seks.

Kevin Spejsi: "Ja sam gej!"

U izvesštaju se navodi da je devojčica s porodičnim prijateljima bila na odmoru u hotelu u kojem su snimani kadrovi filma "Over the top", kada je upoznala čuvenog glumca.

Ona je u suzama ispričala kako je tada srela Stalonea u hodniku hotelu i zamolila ga za autogram. Stalone je nju i njene prijateljice poljubio u obraz. Idućeg dana, devojka se ponovno vratila na set ne bi li dobila još jedan autogram, a tamo ju je dočekao glumčev telohranitelj koji ju je pitao bi li se protivila Staloneovom udvaranju.

Zavirite u kuću Silvestera Stalonea

Devojčica je rekla da joj to ne bi smetalo, a potom joj je telohranitelj predao ključeve glumčeve hotelske sobe. Kako se navodi, devojčica je otišla u sobu gde ju je Stalone čekao i imali su seks.

- Nije mogao da uđe u mene i rekao mi je da sam jako uska. Onda me pitao da li sam ikada imala seks s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranitelja koji se skrivao u kupatilu da nam se pridruži - ispričala je neimenovana devojka policiji.

Ona tvrdi da je Stalone naterao da njegovom telohranitelju pruži oralni seks dok joj je držao glavu. Nakon toga i telohranitelj je imao seks sa njom. Kada je sve bilo gotovo, navodno joj je Stalone zapretio!

- Rekao mi je da su obojica oženjeni i da će me, kaže li nekom šta se dogodilo, prebiti - tvrdila je devojka.

Omiljeni glumac je bio bolesno dete i beskućnik

Kako je rekla, zlostavljanje nije odmah prijavila jer je bila uplašena i odbila je da podnese tužbu protiv glumca i telohranitelja.

- Bilo mi je dobro dok sam bila sama sa Staloneom, ali onda je došao telohranitelj i mnogo sam se uplašila. Ništa što se dalje dogodilo nije bila moja želja, ali mislila sam da nemam izbora - otkrila je devojka policiji.

Samo godinu dana nakon ovog incidenta, čuvenog glumca za zlostavljanje je optužila i njegova polusestra Toni En. Tvrdila je da ju je Silvester seksualno zlostavljao godinama. Tada je Stalone polusestri isplatio dva miliona dolara, a sve do smrti joj je plaćao 16 hiljada dolara mesečno.

Toni En preminula je od kancera 2012. godine.

 • Korisnik: Ne pitana
  17/11/2017 - 19:38
  Rece devojcica(16) da joj je bilo dobro sa Staloneom(40). Razlika u godinama joj nije smetala,ni udvaranje,ni odlazak u sobu..Toliko joj je bilo dobro,da se posle toliko godina setila da je "silovana".
 • Korisnik: Kvazimodo Sorabius
  17/11/2017 - 09:03
  Izvitoperena Anerika, stvarnost u krivom ogledalu. Okasnelo pamcenje, "silovanja" posle 20+ godina, pa ko je god otkopcao slic, i pre nego je skinuo gace, postao je silovatelj! A ko je pogledao neku zensku bez tamnih naocara - seksualno je uznemiravao? I kod nas: kad vidi zaba da se kuju konji digne nogu. Zene, kupujte na vreme vibratore, uskoro ce vas muski zaobilaziti u sirokom krugu!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi