Simona Andrejić
facebook
 Simona Andrejić

facebook

Simona Andrejić, Foto: facebook

PROČITAJTE I:

 

* Simona Andrejić teško se povredila u nesreći na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua

* Nakon nezgode završila je u invalidskim kolicima

*  Nakon nesrećnog slučaja, milijarder je obećao da će snositi troškove lečenja, ali kada je prestao da se brine o povređenoj manekenki, ona je odlučila da ga tuži

- Dragi prijatelji, hvala vam mnogo na porukama i podršci. Usled nesrećnog slučaja, doživela sam teške telesne povrede, jake bolove i traumu i sada se krećem pomoću kolica. Oporavak zahteva mirovanje i vreme. Kao i uvek, disciplinovana sam i borim se da se što pre oporavim. Hvala svima na porukama i podršci - navela je Simona, a njeni roditelji su za „Alo!" ispričali da je oporavak njihove ćerke u toku.

- Simona je sada dobro. Živa je i zdrava! Svašta se piše, ali mi ne želimo previše da komentarišemo. Bitno je da je ona dobro, nalazi se u Njujorku i to je sve što trenutno možemo da kažemo - poručili su u razgovoru za „Alo!“ Lepa i Marko Andrejić čim se saznalo za nesreću koju je Simona doživela.

Simona Andrejić

Screenshoot Facebook

Simona Andrejić , Foto: Screenshoot Facebook

Podsetimo, kako je preneo američki „Njujork post“, Simona je tokom vožnje na ziplajnu velikom brzinom udarila u drvo i od siline udarca zakucala se u drvenu platformu koja se nalazila 50 metara iznad zemlje, a s koje je manekenka visila gotovo dva sata, sve dok nisu stigli spasioci.

Simona je, kako prenose američki mediji, polomila karlicu na nekoliko mesta, a isečene su joj i ruke, zbog čega su je ušivali u lokalnoj bolnici. Nakon toga, helikopterom je prebačena u bolnicu „Jejl Nju Hejven“, jednu od najpoznatijih bolnica u Sjedinjenim Državama. 

PREPORUČUJEMO I:

 

Inače, nesreća se dogodila na Čuovom luksuznom imanju u Vestčesteru, koje se nalazi 15 kilometara od Njujorka, a u kojem je taj azijski milijarder 17. jula ove godine pravio žurku za svoje prijatelje, ali i za grupu manekenki, među kojima je bila i Simona. Nesreća se dogodila četiri dana kasnije, u nedelju, 21. jula.

Simona Andrejić

Screenshoot Facebook

Simona Andrejić , Foto: Screenshoot Facebook

Ču je, kako piše američki list, posle nesreće obećao Simoni da će se „pobrinuti za sve“, smestio je u hotel sa pet zvezdica i dao joj „rols-rojs“ na korišćenje kako bi svakodnevno mogla da odlazi na terapiju i preglede. Međutim, milijarder je odbio da plati normalnu odštetu za sve što je pretrpela i ponudio joj je samo mesečnu nadoknadu od nekoliko hiljada dolara do kraja ove godine. Ona je ponudu odbila, budući da će je samo bolnički troškovi koštati znatno više. Zbog toga je odbila da koristi luksuzni automobil i iselila se iz hotela sa pet zvezdica.

Kada su američki novinari pozvali milijardera radi komentara, on im je spustio slušalicu, a njegov advokat nije želeo da komentariše slučaj. Srpska manekenka je, navodno, angažovala advokate i sprema multimilionsku tužbu, tvrdi „Njujork post“.

- Simona ima zastrašujuće povrede. Ne može da radi i u bolovima je. Trebalo bi da dobije nadoknadu u zakonskim okvirima - izjavio je njen zastupnik Salvatore Straculo, poznati njujorški advokat.

Simona i Čin

Screenshoot Facebook, Youtube

Simona i Čin, Foto: Screenshoot Facebook, Youtube

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!