Žade
Printscreen
Žade

Screenshot Instagram

Žade, Foto: Screenshot Instagram

Serija "Zabranjena ljubav" je pratila priču o zabranjenoj ljubavi između Žade i Lukasa, a verovali ili ne, prošlo je 18 godina od kada smo svi bili opsednuti ovom serijom i životima ljudi sa dve dijametralno suprotne lokacije, Brazila i Maroka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tokom ovih 18 godina glumci su se mnogo promenili i potpuno su drugačiji od svojih tadašnjih uloga i specifičnog izgleda koji nam je urezan u sećanju.

Žade

Screenshoot Instagram

Žade, Foto: Screenshoot Instagram

Đovana Antoneli je karijeru počela davne 1991. godine kada je imala svega 15 godina, ali ju je publika prihvatila tek kada je krenulo emitovanje serije "Klon". Nakon toga okrenula se mini serijama i filmovima i dokazala da njen uspeh nije bio slučajan, već su se sjajne uloge nizale jedna za drugom, među kojima se posebno izdvaja ona u "Em Familia", gde je tumačila lik lezbejke.

Žade

Screenshot Instagram

Žade, Foto: Screenshot Instagram

Odrasla je uz mamu balerinu i tatu operaskog pevača, kao i starijeg brata koji je danas advokat. Igrala je u brojnim serijama, pre i posle "Zabranjene ljubavi", a na polici ima brojne nagrade, najčešće one osvojene u kategoriji za najbolju glumicu.

Ova brazilska glumica sada ima 43 godine, a možemo slobodno reći da izgleda jednako dobro, ako ne i bolje nego onda kada smo je gledali u telenoveli koju je Srbija obožavala. 

Žade

Screenshot Instagram

Žade, Foto: Screenshot Instagram

Kada je u pitanju njen ljubavni život, Đovana je preživela pravu dramu.

Dok je snimala seriju "Klon" bila je u braku sa biznismenom Rikardom Medinom, kojeg je upoznala u srednjoj školi. Udala se za njega 2000. godine, ali su se već 2002. razveli, jer se Đovana na setu zaljubila u svog partnera iz telenovele, Murilja Benisija, za kog se nakon toga i udala.

Žade

Screenshot Instagram

Žade, Foto: Screenshot Instagram

Nju i njenog drugog muža pratili su u stopu, pa je 2004. godine Žade sa suprugom doživela saobraćajnu nesreću. Okrivila je fotoreportere za sve, a u bolnici se saznalo da je u drugom stanju. Rodila je 2005. sina Pjetra, a 2007. u novembru su se razveli.

Ubrzo je otkriveno da je Antonelijeva u vezi sa američkim biznismenom Robertom Lokasijom. Njih dvoje su se ubrzo verili, ali su se razišli četiri meseca kasnije. 

Đovana Antoneli

Profimedia

Đovana Antoneli, Foto: Profimedia

Još nekoliko promašaja desilo joj se na ljubavnom planu, pre nego što je upoznala režisera Leonarda Nogueiru, sa kojim je u oktobru 2010. godine dobila bliznakinje Antoniju i Sofiju i još uvek su srećni i zaljubljeni. 

Porodicu Meljničenko zadesila nezgoda, morali su HITNO da prekinu porodični odmor?! (FOTO)

AUTOR: Story/B.Z. DATUM I VREME: 09.08.2019. 15:24 Ruski biznismen i njegova supruga zaputili su se ka Sardiniji na porodični odmor kada im je planove poremetilo saznanje da je Andrejeva tetka Tamara, za koju je veoma vezan, doživela strašnu nezgodu.

 

Đovana je i danas veoma uspešna glumica u Brazilu, bavi se produkcijom i zadržala je svoju vanserijsku lepotu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Uai Gio Anto ? (@uaigioanto) on Aug 6, 2019 at 7:42pm PDT

 

Pogledajte BONUS video: 

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!