Čarli Šin
Profimedia
Čarli Šin

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Čarli je nekada bio najplaćeniji glumac, koji je najzapaženiji bio u ulozi Čarlija Harpera u seriji "Dva i po muškarca", zbog koje je zarađivao preko milion dolara po epizodi.

Njegovu karijeru obeležili su skandali, otvoreno je govorio o konzumaciji nedozvoljenih supstanci, ali i o korišćenju usluga prostitutki za koje je davao pozamašne svote novca.

Stiče se utisak da je glumac imao različite faze u životu, jer je varirao od "bludnika" do zagovornika zdravog života. 2015. godine njegov način života je prouzrokovao da se zarazi HIV-om, koji mu je, kako se prisalo, prenela transseksualna prostiutka. Jedna žena je, čak, Čarlija tužila za prenošenje bolesti, s obzirom na to da je on sakrio od nje da je oboleo i stupio u odnose.

Čarli Šin

Profimedia

Foto: Profimedia

Kako je njegova zavisnost smetala njegovim roditeljima, oni su uspeli da ga nateraju da se priključi programu rehabilitacije, i kako se spekuliše, on je već neko vreme trezan i bez poroka.

"Odlično se osećam. Nije bilo lako, ali sam uspeo izaći iz toga svega. I evo, i sad sam uspeo", rekao Čarli početkom godine.

Glumčev ljubavni život je, takođe, bio buran. Spekuliše se da je spavao sa 5000 žena, od kojih sa tri ima decu. Razlog za smanjivanje njegovog bogatstva jeste taj što je dužan da plaća alimentaciju čiji je iznos oko tri miliona dolara godišnje.

Čarli Šin

Profimedia

Foto: Profimedia

Pomenuta serija, "Dva i po muškaraca" koja ga je proslavila, bila je glavni izbor njegovog prihoda, ali ga je zamenio glumac Ašton Kučer, jer je glumac bio dosta hirovit i tražio je veći prihod po epizodi, koji mu nisu odobrili.

Osim snimljenih filmova u svojoj karijeri, Čarli ima i jedan intimni snimak sa bivšom devojkom Nikolasa Kejdža, glumicom Kristinom Fulton. Sumnjalo se da je snimak ukrao Kristinin majstor za kompjutere, koji je tada kontaktirao Čarlijevog advokata kako bi tražio da mu se isplati novac u zamenu da se snimak ne objavi.

BONUS VIDEO:

Dalila na sistematskom za Zadrugu progovorila o trudnoći!

 

Posle vesti da je Radomirovo stanje kritično, evo gde je! Potez njegove majke naježio sve! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 01.09.2019. 10:50 - 01.09.2019. 16:31 Odlučio da stane na put spekulacijama... Foto: Printscreen Pre dva dana u javnosti se pojavila informacija da je sin Miše Janketića , Radomir Janketić, završio na toksikološkom odeljenju Vojno Medicinske Akademije zbog korišćenja opojnih sredstava.